" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Arona στον αέρα.

Πρώτη εικόνα του νέου Arona

Διαβάστηκε από 6605 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2017

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τις τελευταίες ημέρες η SEAT προετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση του νέου της μοντέλου, του Arona.

 
Έτσι και ενώ οι προετοιμασίες στην πόλη της Βαρκελώνης συνεχίζονται, η πρώτη εικόνα του νέου SUV διέρρευσε, συλλαμβάνοντάς το μάλιστα κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από γερανό.

Όπως βλέπουμε το συγκεκριμένο μοντέλο, που δεν αποκλείεται να είναι η έκδοση FR (παρόλο την απουσία του συγκεκριμένου λογότυπου), υιοθετεί τη γραμμή που θέλει την οροφή να είναι διαφορετικού χρώματος από το υπόλοιπο αμάξωμα, ενώ έχει και ζάντες αλουμινίου με πλαστική επένδυση στις καμάρες των φτερών, οι οποίες ενώνονται με το κάτω μέρος των προφυλακτήρων.
Στα μηχανικά σύνολα το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει ένα 1.000άρη τρικύλινδρο turbo κινητήρας, ο 1.0 EcoTSI δηλαδή που έκανε ντεμπούτο στο νέο Ibiza, με το εν λόγω μοτέρ στο Arona να αποδίδει 115 ίππους. Εκτός από το 1.0 EcoTSI σύνολο, η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μοτέρ 1.5 TSI Evo, που θα προσφέρει 150 άλογα, αλλά και το σύνολο πετρελαίου 1.6 TDI με απόδοση 110 ίππων.

Ανάλογα με τον κινητήρα, τα χειροκίνητα κιβώτια πέντε και έξι ταχυτήτων μαζί με ένα DSG επτά ταχυτήτων είναι διαθέσιμα στο Ibiza και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα πρέπει να είναι παρόμοια και στο Arona.

Τέλος να αναφέρουμε πως η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στις 26 Ιουνίου. 

Tags: SEAT, SEAT ARONA