H πρώτη επίσημη εικόνα του Jazz.

Ο φωτογραφικός φακός των «κατασκόπων» έχει πιάσει τη νέα 4η γενιά του Honda Jazz µε βαρύ καµουφλάζ σε δοκιµές εξέλιξης στους δρόµους της Ευρώπης.

Η πρώτη εικόνα του νέου Honda Jazz

3.372 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2019)

Η Ηοnda αποκάλυψε το «σουλούπι» του νέου Jazz μια εβδομάδα σχεδόν πριν την επίσημη παρουσίασή του στο Τόκιο.


Tην πρώτη επίσημη εικόνα του ολοκαίνουριου Jazz αποκάλυψε η Honda με επίσημη ανακοίνωσή της, προσφέροντας ακόμη και κάποιες πρώτες πληροφορίες για το, γνωστό σε όλους μας, πολυμορφικό.

Οι Ιάπωνες κάνουν λόγο πως το νέο Jazz σχεδιάστηκε  για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα κύλισης και ακόμη περισσότερη άνεση και παράλληλα αποκαλύπτουν πως, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, το Jazz θα προσφέρεται με υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από δύο μοτέρ και θα είναι ικανό να προσφέρει καλές επιδόσεις και εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου.

Περνώντας στο αισθητικό κομμάτι, το ντιζάιν του Jazz, από ό,τι έχουμε δει έως τώρα σε κατασκοπευτικές εικόνες, θα αποκτήσει ένα πιο καμπυλόγραμμο σχεδιασμό στο αμάξωμα, κερδίζοντας βεβαίως νέους προβολείς αλλά και προφυλακτήρες. Στο πίσω μέρος εκτός από τα καινούργια φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένη θα είναι και η πόρτα του χώρου αποσκευών. Παράλληλα, σημαντικές διαφορές αναμένονται και στον εσωτερικό διάκοσμο, εκεί που η διάταξη του ταμπλό θα πάρει πολλά στοιχεία από το «αδελφό» Civic με προεξάρχον στοιχείο την 7άρα οθόνη αφής του Honda Connect ψηλά στο κέντρο. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα λείπουν οι θήκες για μικροαντικείμενα και όλα τα στοιχεία εκείνα που αυξάνουν την πρακτικότητα και την εργονομία.

Το ντεμπούτο του νέου Ηοnda Jazz θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου στην Έκθεση του Τόκιο, με την μάρκα να κάνει γνωστό επίσης πως την ίδια ημέρα θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναλύσει διεξοδικά το «Electric Vision» πλάνο της για την Γηραιά Ήπειρο.
 

ELASTIKA 2024
vw