Η απόσταση μεταξύ των αξόνων θα αυξηθεί πέρα από τα 2.995 χιλιοστά της τυπικής Bentayga.

Πρώτη εμφάνιση της μακρύτερης Bentley Bentayga

1.782 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2020)

Οι φήμες για την ύπαρξη μίας Bentley Bentayga με μακρύ μεταξόνιο υπάρχουν εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια και όπως φαίνεται αποδείχτηκαν πέρα για πέρα αληθινές αφού το μοντέλο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών.


Όπως εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε από τις εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η απόσταση μεταξύ των αξόνων θα αυξηθεί πέρα ​​από  τα 2.995 χιλιοστά της τυπικής Bentayga, κάτι που μαρτυρούν οι πολύ μεγαλύτερες πίσω πόρτες του πρωτότυπου. Κάπως έτσι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν από αυτό θα είναι οι επιβάτες των πίσω θέσεων που θα δουν περισσότερο χώρο για τα πόδια τους.
 
Όπως φαίνεται η Bentley δεν σχεδιάζει περεταίρω αλλαγές στο σχεδιασμό του πολυτελούς μοντέλου, το οποίο εξωτερικά είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το υπάρχον. Επί τη ευκαιρία να θυμίσουμε πως η τρέχουσα Bentayga έχει μήκος 5.140 χιλιοστά, οπότε εύκολα γίνεται κατανοητό πως η νέα έκδοση θα πρόκειται για ένα αρκετά μακρύ αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές καθώς οι σχεδιαστές της βρετανικής φίρμας θα θέλουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τον περισσότερο χώρο που θα έχουν στη διάθεσή τους.
 
Η Bentley αναμένεται να αποκαλύψει την Bentayga με το μακρύ μεταξόνιο κάποια στιγμή εντός του 2021 και θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε αν θα προσφερθεί στις αγορές της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι πρώτες αγορές που έχει στοχεύσει η μάρκα είναι η Μέση Ανατολή και φυσικά η Κίνα.
 
Τέλος η γκάμα των κινητήρων πιθανότητα θα διαθέτει τον V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 λίτρων με ισχύ 550 άλογα και 770 Nm ροπής, ενώ διαθέσιμη αργότερα δεν αποκλείεται να γίνει και η plug-in υβριδική έκδοση.

FORD E-TRANSIT
OPEL