• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο σχεδιασμός του νέου Kia XCeed παραπέμπει σε κουπέ σχήμα και αποτελεί προϊόν του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σχεδιασμού της μάρκας.

Πρώτη επίσημη εικόνα του Kia XCeed

7.841 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/6/2019
 

Η Kia εργάζεται με ταχείς ρυθμούς πάνω στον τομέα των SUV/Crossover μοντέλων και στο πλασίο αυτό προχώρησε στην αποκάλυψη της πρώτης επίσημης φωτογραφίας του επερχόμενου και ολοκαίνουργιου XCeed.

Το νέο crossover για το οποίο σας ενημερώσαμε πριν από μέρες δημοσιεύοντας εικόνες που το παρουσιάζουν χωρίς καμουφλάζ, έρχεται με σκοπό να ανατρέψει τα δεδομένα ως μία σπορ εναλλακτική επιλογή στα παραδοσιακά μεγαλύτερα SUV.
 
Ο σχεδιασμός του νέου Kia XCeed παραπέμπει σε κουπέ σχήμα και αποτελεί προϊόν του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σχεδιασμού της μάρκας στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του GregoryGuillaume, Αντιπροέδρου Σχεδιασμού για την KiaMotors Ευρώπης. Η μεγαλύτερη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και η ψηλότερη θέση οδήγησης δημιουργούν μια πιο σπορ αίσθηση από ένα παραδοσιακό SUV. Παράλληλα η κορεατική μάρκα υποστηρίζει πως προσφέρεται βελτιωμένη ορατότητα προς τα έξω σε σχέση με ένα συμβατικό οικογενειακό hatchback.
 
Εικόνες από την καμπίνα δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο το νέο KiaXCeed λέγεται πως θα είναι σε θέση να προσφέρει συγκρίσιμα επίπεδα εσωτερικών χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές ανάμεσα στα πιο δημοφιλή SUV της ευρωπαϊκής αγοράς.
 
Κλείνοντας, πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν διαρρεύσει προς το παρόν ωστόσο το πιθανότερο είναι το crossover να υιοθετήσει τη γκάμα κινητήρων του Ceed στο σύνολο της, κάτι που μεταφράζεται σε υπετροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης 1,0 και 1,4 λτ. και diesel 1,6 λτ. με ιπποδυνάμεις από 100 έως και 140 ίππους.
 
Όπως και να έχει, ο χρόνος που απομένει για να μάθουμε τα πάντα γύρω από τη νέα πρόταση της Kia στην κατηγορία των Crossover δεν απέχει πολύ και αυτό διότι το νέο Kia XCeed θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 26 Ιουνίου.

Tags: KIA