Tην πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Lexus UX παρουσίασε η μάρκα.

Πρώτη γεύση για Lexus UX

3.644 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2018)

Η Lexus έδωσε στην δημοσιότητα μια εικόνα για το νέο της crossover με το βλέμμα τα πέφτει στην τεράστια γρίλια του. Γνωρίστε το στο video.

Tην πρώτη επίσημη εικόνα και το πρώτο βίντεο του νέου Lexus UX παρουσίασε η μάρκα λίγο πριν επίσημη παρουσίαση του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Πρόκειται για ένα μικρό crossover/SUV που θα τοποθετηθεί κάτω από το ΝΧ στην οικογένεια της εταιρείας με σκοπό να ανταγωνιστεί άλλα πολυτελή μικρά crossover μοντέλα όπως την BMW X1 και την Mercedes GLA.

To μοντέλο θα τραβήξει τα βλέμματα με την επιβλητική κυψελωτή γρίλια της μάρκας που χαρακτηρίζει τα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας, ενώ τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα δημιουργούν ένα αρκετά δυναμικό σύνολο στον πρόβολο του. Η Lexus υπόσχεται μάλιστα ότι η ολοκαίνουρια πλατφόρμα δίνει στο UX ευλυγισία και χαμηλώνει το κέντρο βάρους, προσφέροντας κράτημα σαν hatchback.
 
Από τα λίγα που μπορούμε να δούμε για την καμπίνα, το UX θα υιοθετήσει πολλά χαρακτηριστικά που συναντάμε στα πιο μεγάλα και πολυτελή μοντέλα της μάρκας έστω και σε μικρότερη κλίμακα.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, το νέο premium μικρό crossover αναμένεται να εφοδιαστεί με τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης, ενώ δεδομένη θεωρείται η ενσωμάτωση υβριδικής έκδοσης, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Lexus. Υπενθυμίζουμε, μάλιστα, πως η μάρκα έχει κατοχυρώσει από το 2016 τις ονομασίες UX 200, UX 250, και UX 250h.

NEO TRAFIC
moto