Πρώτη γεύση για το ηλεκτρικό Skoda Elroq

2.135 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2024)
Πρώτη γεύση για το ηλεκτρικό Skoda Elroq

- Θα κάνει ντεμπούτο το φετινό φθινόπωρο
- Θα έχει πιο φαρδιά γρίλια και και τα φώτα θα αποτελούνται από 2 τμήματα
- Θα τοποθετηθεί κάτω από το Enyaq, θα είναι το ηλεκτρικό Karoq

Θα κάνει ντεμπούτο το φετινό φθινόπωρο

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του ολοκαίνουργιου Elroq στην έκδοση παραγωγής του. Το πλήρως ηλεκτρικό SUV είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Skoda που υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid. Η παγκόσμια πρεμιέρα του Skoda Elroq θα γίνει το φθινόπωρο του 2024 αποτελώντας το πρώτο από τα έξι ηλεκτρικά μοντέλα που θα δούμε από τους Τσέχους τα επόμενα χρόνια.

Θα έχει πιο φαρδιά γρίλια και διαιρούμενο σχεδιασμό προβολέων

Το μπροστινό μέρος του Elroq χαρακτηρίζεται από τον διαιρούμενο σχεδιασμό των προβολέων. Το λεπτότερο άνω τμήμα επεκτείνεται προς στα φτερά, ενώ τα γράμματα «Skoda» εμφανίζονται πλέον σε περίοπτη θέση πάνω στο καπό. Η γρίλια σύμφωνα με την Skoda είναι εντελώς καινούρια, έχει όνομα Tech-Deck Face και αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνεία της παραδοσιακής μάσκας της μάρκας, όντας παράλληλα αρκετά πιο φαρδιά. Επιπλέον, το αυτοκίνητο θα διαθέτει μεγάλους τροχούς που θα ενισχύουν το στιβαρό του παρουσιαστικό αλλά και προβολείς LED Matrix.

Θα τοποθετηθεί κάτω από το Enyaq, θα είναι το ηλεκτρικό Karoq

Το Elroq θα είναι το τρίτο μοντέλο της Skoda που θα βασίζεται στην πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων MEB του ομίλου Volkswagen, μετά το Enyaq και το Enyaq Coupé και θα αποτελέσει το ηλεκτρικό μικρομεσαίο SUV της μάρκας. Σύμφωνα με όσα λέει η Skoda, θα διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό και θα είναι εξαιρετικά πρακτικό. 

MONTELA
SUV