Κατά την διάρκεια των εργασιών.

Πρώτη γεύση της Puritalia Berlinetta (+vid)

2.502 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

Mε 965 άλογα και 1.248 Νm ροπής η Puritalia Berlinetta θα είναι ένα από τα μοντέλα που θα τραβήξει τα βλέμματα στην Έκθεση της Γενεύης αυτή την εβδομάδα.

Mια καλή πρώτη γεύση από την Puritalia Berlinetta που θα παρουσιαστεί αύριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης δίνουν τα πρώτα πλάνα που αποκαλύφθηκαν σήμερα, κατά την διάρκεια των ετοιμασιών της μάρκας για την μεγάλη πρεμιέρα του μοντέλου.

Το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά το ίδιο με το 427 Roadster που παρουσιάστηκε σχεδόν 4 χρόνια πριν, με εξαίρεση φυσικά κάποιων αναβαθμίσεων και την προσθήκη μιας σκληρής οροφής. Όσον αφορά την ισχύ, αυτή πηγάζει από ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο που αποτελείται από έναν V8 κινητήρα στον εμπρός άξονα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω, με την συνολική ιπποδύναμη να φτάνει τα 965 άλογα και τα 1.248 Νm ροπής. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του μοντέλου θα ανακοινωθούν αύριο.
 
Το σασί το μοντέλου καθώς και το μεγαλύτερο ποσοστό του αμαξώματος είναι φτιαγμένο από ανθρακόνημα, ενώ η εταιρεία υπόσχεται ότι θα έχει τέλεια κατανομή βάρους 50:50 αλλά και ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που θα «μαθαίνει» τις οδηγικές συνήθειες του ιδιοκτήτη και τα προσαρμόζει ανάλογα την κατανομή ισχύος του ηλεκτρικού κινητήρα.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στις 150 μονάδες.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το αυτοκίνητο.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN