3 φωτογραφίες »

Οι εικόνες που δημοσίευσε η Kia είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες.

Πρώτη «γεύση» της καμπίνας του Kia Sorento

3.797 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2020)

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο μεγάλο ντεμπούτο του Sorento, η Kia είναι πρόθυμη να μοιραστεί πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την τέταρτη γενιά του μεσαίου SUV. Τελευταία κίνηση από την κορεατική μάρκα η δημοσίευση teaser εικόνων από το εσωτερικό.


Οι εικόνες που δημοσίευσε η Kia είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες τραβώντας την προσοχή με την πρώτη ματιά. Το ταμπλό έχει επανασχεδιαστεί πλήρως και πλέον φιλοξενεί δύο ψηφιακές οθόνες, η μία για τον πίνακα οργάνων και η άλλη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Οι κατακόρυφοι αεραγωγοί στην κεντρική κονσόλα δεν συνορεύουν πλέον με την οθόνη αφής, έχοντας μετακινηθεί χαμηλότερα, όντας τοποθετημένες αριστερά και δεξιά των χειριστηρίων για τον κλιματισμό.
 
Ένας πιο σύγχρονος περιστροφικός επιλογέας ταχυτήτων βρίσκεται στα δεξιά του οδηγού, καταλαμβάνοντας μικρότερο χώρο. Λίγα χιλιοστά παρακάτω βλέπουμε ένα μικρότερο περιστροφικό κουμπί που πιθανώς αντιπροσωπεύει τον επιλογέα του τρόπου λειτουργίας οδήγησης. Επιπλέον κουμπιά συναντούμε για το ηλεκτρικό χειρόφρενο, το σύστημα start/stop, το θερμαινόμενο τιμόνι και άλλες αντίστοιχες λειτουργίες.
 
¶λλες επίσημες πληροφορίες για τη νέα γενιά του Kia Sorento δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με εξαίρεση κάποια teaser που αποκαλύπτουν κάποια από τα στοιχεία του εξωτερικού μέρους. Η Kia έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο Sorento στις 3 Μαρτίου στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020.

Hyundai
4green