Ο πρόβολος είναι ίδιος με αυτόν του hatchback.

Tέλος, στα μηχανικά σύνολα που θα γίνουν διαθέσιμα δεν πρέπει να αναμένουμε διαφοροποιήσεις σε σχέση με το hatchback.

Πρώτη γεύση του Ceed σε wagon εκδοχή

3.289 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2018)

Το νέο Ceed θα είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από αμαξώματα, με την wagon να είναι αυτή που διέρρευσε λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της.

Λίγες μόνο μέρες πριν επίσημη παρουσίαση του τρίτης γενιάς Ceed Sportswagon, δύο εικόνες από το νέο μοντέλο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αν και η ποιότητα τους δεν είναι ιδανική.

Όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε, ο πρόβολος είναι ίδιος με αυτόν του hatchback ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι ελαφρώς παραλλαγμένα και ότι δεν στον πίσω προφυλακτήρα δεν υπάρχει πλέον η δεξιά απόληξη της εξάτμισης.
 
Κάποια κατασκοπευτική φωτογραφία από τον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου δεν έχει έρθει στο φως, ωστόσο ποντάρουμε ότι οι διαφοροποιήσεις με το hatchback θα είναι ελάχιστες, αν εξαιρέσει κανείς φυσικά τους μεγαλύτερους χώρους λόγω της φύσης του wagon αμαξώματος.

Tέλος, στα μηχανικά σύνολα που θα γίνουν διαθέσιμα δεν πρέπει να αναμένουμε διαφοροποιήσεις σε σχέση με το hatchback. Το νέο Kia Ceed θα προσφέρεται με τρία μοτέρ βενζίνης και έναν κινητήρα πετρελαίου σε δύο εκδόσεις. Στην βάση της βενζίνης θα υπάρχει ο 1.400άρης MPi απόδοσης 100 ίππων με το επόμενο βήμα να είναι ο 1.000αρης Τ-GDi με ιπποδύναμη 120 άλογα. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται ένα νέο μοτέρ 1.400 κ.εκ Τ-GDi με απόδοση 140 άλογα. Στo diesel, η μοναδική επιλογή θα είναι ο 1,6 λίτων CRDi σε δύο εκδόσεις 115 και 136 ίππων. Όλα τα μηχανικά σύνολα θα συνεργάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με τον νέο 1.400άρη των 140 ίππων και το diesel μοτέρ να γίνονται διαθέσιμα και με ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Πώς σας φαίνεται;
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center