Μετά τις κατασκοπευτικές εικόνες, οι οποίες παρουσίαζαν καμουφλαρισμένο το επερχόμενο Hyundai Santa Fe, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη teaser εικόνα.

Πρώτη teaser εικόνα του νέου Santa Fe

2.699 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2018)

Μετά τις κατασκοπευτικές εικόνες, οι οποίες παρουσίαζαν καμουφλαρισμένο το επερχόμενο Hyundai Santa Fe, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη teaser εικόνα. Δείτε περισσότερα.

Η πρώτη επίσημη εικόνα που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η κορεατική φίρμα παρουσιάζει το πλαϊνό μέρος του τέταρτης γενιάς του Santa Fe, όπου κυρίαρχο ρόλο έχουν τα λεπτά φωτιστικά σώματα στο εμπρόσθιο μέρος, αλλά και οι δυναμικές γραμμές που περικλείουν τις χειρολαβές των θυρών, αλλά και αυτή στο κάτω μέρος.
 
Από κει και πέρα λίγα είναι γνωστά για το νέο SUV, ωστόσο η αυτοκινητοβιομηχανία έχει υποσχεθεί πως όταν το μοντέλο έρθει στην παραγωγή θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Rear Occupant Alert,  
το οποίο παρακολουθεί τις πίσω θέσεις, για τυχόν επιβάτες που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή η παρουσία τους (κυρίως μικρά παιδία) και σε περίπτωση που ο οδηγός πάει να απομακρυνθεί από αυτό, κατά τη διάρκεια του κλειδώματος χτυπά ο συναγερμός, ενώ ταυτόχρονα αποστέλλεται και μια ειδοποίηση στο smartphone, ενημερώνοντας πως κάποιος βρίσκεται μέσα.
Η Hyundai υπόσχεται να κυκλοφορήσει τις πρώτες αποκαλυπτικές εικόνες, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το επίσημο ντεμπούτο θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.
 
Τέλος φήμες κάνουν λόγο πως η εταιρεία αναμένεται να διαφοροποιήσει το Santa Fe από το Santa Fe Sport, που έχει δύο σειρές καθισμάτων, είτε προσφέροντας ένα νέο όνομα στο μικρότερο μοντέλο είτε να αυξήσει λίγο το μέγεθος του SUV με τρεις σειρές καθισμάτων. Περισσότερα θα ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen