3 φωτογραφίες »

To νέο logo της φίρμας.

Πρώτο teaser video για το Hennessey Venom F5

2.153 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2020)

Η Hennessey πιστεύει πως το Venom F5 παραγωγής θα γίνει σύντομα το πιο γρήγορο μοντέλο παραγωγής στον κόσμο. Το πρώτο teaser video είναι εδώ.

To Venom F5 της Hennessey αποκαλύφθηκε σε μορφή concept στην Έκθεση της Γενετής του 2018 και τώρα η φίρμα άρχισε την καμπάνια προμοταρίσματος της έκδοσης παραγωγής με ένα πρώτο teaser.

Η Hennessey έχει ανακοινώσει πως το αυτοκίνητο θα έχει σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση και υπόσχεται πως θα έχει καλύτερη αεροδυναμική απόδοση, θα γίνει εκτενής χρήση ανθρακονήματος και ότι η καμπίνα του θα θυμίζει πιλοτήριο αεροσκάφους.

Η ισχύος του αυτοκινήτου θα πηγάζει από έναν V8 κινητήρα 6,6 λίτρων με δύο turbo με την συνολική ιπποδύναμη να φτάνει τα 1.840 άλογα και τα 1.617 Nm ροπής, ενώ το βάρος δεν θα ξεπερνά τα 1.360 κιλά. Η Hennessey έχει ανακοινώσει πως θέλει να πάρει το ρεκόρ του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής και ισχυρίζεται πως η μέγιστη τελική ταχύτητα θα ξεπερνά τα 500 χλμ./ώρα. Συγκεκριμένα, το Venom F5 θα πρέπει να κινηθεί κατά μέσο όρο ταχύτερα από 447,19 χλμ./ώρα για να σπάσει το ρεκόρ της Koenigsegg Agera RS.

Το video μας δίνει μια ιδέα για την χρήση ανθρακονήματος που έχει κάνει η Ηennessey ενώ βλέπουμε και το νέο λογότυπο της φίρμας που θα κάνει πρεμιέρα στο Venom F5.
 

VW LEASEPRO
test center