Το Nissan Pulsar αποκτά για την ευρωπαϊκή αγορά μια νέα έκδοση, την Black Edition. Στηρίζεται στην πλούσια έκδοση N-Connecta και ξεχωρίζει μέσω κάποιων προσθηκών που δικαιολογούν το όνομά της.

Ανάμεσα στις αλλαγές συναντάμε σκούρα εμπρός φωτιστικά σώματα, μαύρα καπάκια καθρεπτών, αλλά και αντίστοιχης απόχρωσης τροχούς 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό συναντάμε ημιδερμάτινα καθίσματα, πίσω φιμέ τζάμια και το σύστημα infotainment NissanConnect, με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, DAB ράδιο και θύρες USB -ΑUX.

Pulsar Black Edition

6.379 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2017)

Το μικρομεσαίο hatchback της Nissan, το Pulsar, αποκτά μια «μαύρη» έκδοση. Ας γνωρίσουμε το νέο Pulsar Black Edition…

Το Nissan Pulsar αποκτά για την ευρωπαϊκή αγορά μια νέα έκδοση, την Black Edition. Στηρίζεται στην πλούσια έκδοση N-Connecta και ξεχωρίζει μέσω κάποιων προσθηκών που δικαιολογούν το όνομά της. Ανάμεσά τους συναντάμε σκούρα εμπρός φωτιστικά σώματα, μαύρα καπάκια καθρεπτών, αλλά και αντίστοιχης απόχρωσης τροχούς 18 ιντσών.
   
Μη φανταστείτε τίποτα συγκλονιστικές αλλαγές στο εσωτερικό, όπου συναντάμε ημιδερμάτινα καθίσματα, πίσω φιμέ τζάμια και το σύστημα infotainment NissanConnect, με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, DAB ράδιο και θύρες USB -ΑUX. Οι επιλογές σε κινητήρες είναι ανάμεσα στο 1.2 DIG-T σύνολο βενζίνης των 115 ίππων ή στο 1.5 dCi diesel μοτέρ των 110 αλόγων.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
test center
top5