Μία Ferrari Enzo που κάποτε ανήκε στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher βρίσκεται προς πώληση.

Το supercar έχει διανύσει μόνο 8,363 χιλιόμετρα.

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση.

Tο κάτω μέρος του καπό έχει υπογραφεί από κορυφαίους αξιωματούχους της Ferrari αλλά και τους τότε αντιπάλους στην F1.

Πωλείται Ferrari του Michael Schumacher

3.486 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2018)

Μία Ferrari Enzo που κάποτε ανήκε στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher βρίσκεται προς πώληση.

Το supercar, το οποίο έχει διανύσει μόνο 8,363 χιλιόμετρα έρχεται με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά, τα περισσότερα από τα οποία πρόσθεσε ο θρυλικός οδηγός της Scuderia, διαχωρίζοντάς την από τις 399 μονάδες που κατασκευάστηκαν συνολικά.
 
Μία σημαντική διαφορά είναι τα ηλεκτρικά παράθυρα, ενώ ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι το ηχοσύστημα Bose. Από κει και πέρα υπάρχουν και μερικά άλλα μοναδικά στοιχεία, όπως οι κόκκινες δαγκάνες, οι φινιρισμένες από τιτάνιο ζάντες αλλά κάποια logo του Michael Schumacher, στα καθίσματα και στα πλαίσια των θυρών. Αξίζει να σημειωθεί πως το κάτω μέρος του καπό έχει υπογραφεί από κορυφαίους αξιωματούχους της Ferrari αλλά και τους τότε αντιπάλους στην F1.
Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση, καθώς είχε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση το 2013, μετά το ατύχημα που συνέβη στον Γερμανό οδηγό. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό το οποίο υπολογίζεται πως θα πωληθεί η συγκεκριμένη Ferrari Enzo πιθανολογείται ότι θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Mercedes
skoda