To CERV 1

To CERV 1

Πωλήθηκε ιστορικό CERV I στα 1,32 εκατομμύρια

3.371 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2017)

Ένα από τα πιο γνωστά concept cars της Αμερικής πουλήθηκε στην δημοπρασία Barrett-Jackson, αγγίζοντας το ποσό-μαμούθ των 1,32 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ένα από τα πιο ποθητά πρωτότυπα αγωνιστικά του κόσμου. Πρόκειται για το Chevrolet CERV 1 του 1959, το οποίο είχε κατασκευαστεί ως πρωτότυπο και ως βάση δοκιμών οδηγικής συμπεριφοράς για την εταιρεία. Το CERV 1 αποτέλεσε πνευματικό πρόγονο της Corvette, ζυγίζει μόλις 726 κιλά και έχει έναν κινητήρα V8 με απόδοση 350 ίππων για την κίνησή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Κατασκευάστηκαν αρκετά πρωτότυπα τεμάχια του CERV, κανένα όμως δεν μπόρεσε να πλησιάσει την φήμη του πρώτου από αυτά, το οποίο και πουλήθηκε στην μεγάλη δημοπρασία Barrett-Jackson το Σαββατοκύριακο. Πόσα χρήματα πιστεύετε ότι άγγιξε; Το μοντέλο πωλήθηκε έναντι 1,32 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το συγκεκριμένο CERV ανήκε επί 21 χρόνια στην οικογενειακή συλλογή των Yagers, ενώ τα στοιχεία του τελικού αγοραστή δεν δημοσιεύθηκαν. Ωστόσο, πολλές φωνές καταδεικνύουν την ίδια την GM ως νέο ιδιοκτήτη του CERV 1, το οποίο και τελικά πιθανόν τοποθετηθεί στο κέντρο κληρονομιάς της εταιρείας, στο Michigan, ως έκθεμα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI LINGLONG AGORAZO
skoda