Πώς φτιάχνω μια γρατζουνισμένη ζάντα αλουμινίου;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πώς φτιάχνω μια γρατζουνισμένη ζάντα αλουμινίου;

26.713 Επισκέψεις στο άρθρο

Έγδαρες την ζάντα σου; ΟΚ, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Μετά το πρώτο... σοκ, δες πώς μπορείς χωρίς κόστος, μόνος σου, να φτιάξεις μία γρατζουνισμένη ζάντα αλουμινίου.

Do it yourself - Τι θα χρειαστείς

Ένας κακός υπολογισμός, ένα γδάρσιμο στο πεζοδρόμιο, μία βαθιά λακκούβα, και το κακό έγινε. Στους περισσότερους, αν όχι σε όλους, έχει τύχει να γρατζουνίσουν μία ζάντα. Δεν χρειάζεται να πούμε αναλυτικά για τα οφέλη μίας αλουμινένιας σε σχέση με μία σιδερένια ζάντα, για αυτό ας δούμε πώς γίνεται να διορθώσεις το κακό, χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν δεν μιλάμε για κάποια «χοντρή» ζημιά (βαθούλωμα ή σπάσιμο), μπορείς σε 5 βήματα να λύσεις μόνος σου το πρόβλημα.

Τα «σύνεργα» που θα χρειαστείς, απλά και εύκολα διαθέσιμα. Γυαλόχαρτο, κολλητική ταινία, πληρωτικό υλικό (στόκο), πανί μικροϊνών, αστάρι (σπρέι) και βαφή, ενώ συμπληρωματικά αγόρασε και βερνίκι, ανάλογα και με το φινίρισμα της ζάντας σου. Πολλά από τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται στο κιτ επισκευής ζάντας, όσα δεν βρεις μπορείς να τα προμηθευτείς στο διαδίκτυο και όχι μόνο, με συνολικό κόστος γύρω στα 20 ευρώ.


Το γυαλόχαρτο είναι βασικό «εργαλείο» στην επισκευής μιας γδαρμένης ζάντας.

Το γυαλόχαρτο είναι βασικό «εργαλείο» στην επισκευής μιας γδαρμένης ζάντας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen