Η Urus θα είναι το πρώτο SUV της Lamborghini

Πως θα είναι η Urus; (+vid)

2.758 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Στη μέση ενός σημαντικού εγχειρήματος βρίσκεται η Lamborghini, καθώς διπλασιάζει το μέγεθος του εργοστασίου της και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της SUV, την Urus.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να διπλασιάσει τον αριθμό των πωλήσεων της εταιρείας, όπως επίσης και τον αριθμό παραγόμενων αυτοκινήτων. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία η τελική μορφή του αυτοκινήτου, ενώ το concept πάνω στο οποίο βασίστηκε είχε πρωτοεμφανιστεί περισσότερα από πέντε χρόνια πριν.
 

Όμως ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ίδια την Lamborghini, στο οποίο παρουσιάζονται οι μέθοδοι παραγωγής της εταιρείας και η επέκταση της έδρας της στο Santa Agata της Μπολόνια. Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά, βλέπει ότι το μοντέλο που βρίσκεται στην γραμμή παραγωγής δεν είναι ούτε η Huracan ούτε η Aventador. Αντιθέτως βλέπουμε ότι το μοντέλο που κατασκευάζεται έχει από δύο πόρτες στην κάθε του πλευρά και την μηχανή στο μπροστινό μέρος. Με άλλα λόγια δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο μοντέλο πλην της Urus. 

Το αμάξωμα δεν διακρίνεται καλά, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε συνολική εικόνα από το βίντεο. Ωστόσο σε λιγότερο από έναν μήνα, συγκεκριμένα στις 4 Δεκεμβρίου, η Urus πρόκειται να παρουσιαστεί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των φίλων της αυτοκίνησης.   

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Mercedes
test