O Jamie Barrow έγινε ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο, ο οποίος έχει κινηθεί πάνω σε μια σανίδα snowboard με μέση ταχύτητα 149,65 χλμ. /ώρα.

Το ιταλικό μοντέλο ήταν εξοπλισμένο με χειμερινά ελαστικά Pirelli Scorpion τα οποία λέγεται πως διαθέτουν 474 ξεχωριστά καρφιά.

O Jamie Barrow τόνισε: "Είμαι απόλυτα ευτυχής που έχω σπάσει το δικό μου ρεκόρ".

Ρεκόρ Guinness μέσω της Maserati Levante

1.853 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Jamie Barrow ενώσει τις δυνάμεις του με μια Maserati Levante; Η απάντηση είναι να κατατριφθεί το ρεκόρ υψηλότερης ταχύτητας πάνω σε μία σανίδα snowboard.

Ένα νέο ρεκόρ στο βιβλίο Guinness (Γκίνες) κατέχει ο Jamie Barrow, ο οποίος έγινε ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο, ο οποίος έχει κινηθεί πάνω σε μια σανίδα snowboard με μέση ταχύτητα 149,65 χλμ. /ώρα., ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάστηκε η βοήθεια μιας Maserati Levante.
 
Το ιταλικό μοντέλο, που ήταν εξοπλισμένο με χειμερινά ελαστικά Pirelli Scorpion τα οποία λέγεται πως διαθέτουν 474 καρφιά και ο Barrow, βρέθηκαν σε μία παγωμένη λίμνη στο St Moritz της Ελβετίας όταν και η Levante ξεκίνησε να τραβά τον κάτοχο του ρεκόρ, ο οποίος αρχικά έπιασε τα 151,57 χλμ. /ώρα και στη συνέχεια τα 147,72 χλμ. /ώρα.
Μετά τις δύο προσπάθειες η μέση ταχύτητα ορίστηκε στα 149,65 χλμ. /ώρα, τα οποία ήταν υπέρ αρκετά για να του δώσουν το ρεκόρ, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν στα 99,87 χλμ. /ώρα που κατείχε και πάλι ο ίδιος.
 
Τέλος σε δηλώσεις του ο Jamie Barrow τόνισε «Είμαι απόλυτα ευτυχής που έχω σπάσει το δικό μου ρεκόρ. Πάντα ήξερα ότι υπήρχε πολύ περισσότερη ταχύτητα που με τις κατάλληλες συνθήκες και το σωστό αυτοκίνητο μπορούσα να φτάσω».

Mercedes
moto