2 φωτογραφίες »

Το νέο Renault Captur απέναντι στο προηγούμενο

72.745 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2020)

Το Renault Captur 1ης γενιάς δίνει τη σκυτάλη στη νέα, δεύτερη γενιά. Τα θέτουμε αντιμέτωπα και βλέπουμε πόσο βελτιώθηκε σε κάθε τομέα, ενώ παράλληλα μιλάμε με τον κ. Βασίλη Ευθυμιάδη της Τeoren Motors.


Το Renault Captur είναι ένα από τα πρώτα μικρά SUV/crossover το οποίο παρουσιάστηκε το 2013. Έκτοτε έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στην αγορά της Ευρώπης αποτελώντας το best seller της κατηγορίας αυτής βασιζόμενο στο επίσης δημοφιλέστερο μοντέλο στα μικρά, το Renault Clio. Όπως θα δούμε και παρακάτω, το νέο Captur έχει όλα τα εφόδια για να συνεχίσει να ηγείται ευρωπαϊκά της κατηγορίας αυτής, την περίοδο μάλιστα που σημειώνει αξιοσημείωτη άνοδο στην αγορά παρά τον έντονο ανταγωνισμό που πλέον υφίσταται.

Εμφάνιση-Διαστάσεις: Πιο κομψό και επιβλητικό 
Το νέο Renault Captur είναι μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις από το μοντέλο που αντικαθιστά με το μήκος του να ανέρχεται στα 4.227 χλστ. (+105 χλστ. από το 1ης γενιάς), ενώ σχεδιαστικά προβάλλει ένα χορταστικό στο μάτι και κομψό προφίλ. Την παράσταση κλέβουν τα νέα φώτα με το χαρακτηριστικό «δάκρυ» στο κάτω μέρος τους που έχουμε δει και στα καινούρια Megane και Clio, ενώ ριζικά διαφοροποιημένη είναι η εικόνα και στο πίσω μέρος. Ένα στοιχείο που γνωρίσαμε στο προηγούμενο ήταν αυτό της εξατομίκευσης, με το νέο ωστόσο να αυξάνει τους διαθέσιμους συνδυασμούς στους 90, μέσω των 11 χρωμάτων αμαξώματος και των 4 οροφής, καθώς και τα 3 πακέτα εξατομίκευσης της εξωτερικής εμφάνισης.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
20.3 Nissan Juke 10.000
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel