Ο Ρώσος αναφέρει ότι η ισχύς της ρέπλικας πηγάζει από έναν 6,0 λίτρων κινητήρα.

Είναι κατά 50% έτοιμη.

Ο Ρώσος αναφέρει ότι η ισχύς της ρέπλικας πηγάζει από έναν 6,0 λίτρων κινητήρα.

Ρέπλικα Bugatti Veyron πωλείται για πόσο;;

3.860 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2018)

Σε πραγματικά τρελή τιμή θέλει να πουλήσει ένας Ρώσος αυτή την μισοτελειωμένη ρέπλικα της Veyron. Είναι σοβαρός;

Παρά το γεγονός ότι η Veyron δεν είναι πλέον η πιο γρήγορη Bugatti, με τον τίτλο αυτόν να έχει πλέον η Chiron, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κατασκευαστεί αυτοκίνητα-ρέπλικες του μοντέλου. Ακόμα και αν οι περισσότερες από αυτές δεν είναι και πολύ αξιόλογες, υπάρχουν κάποιες άλλες τόσο καλές που θα μπέρδευαν ακόμα και κάποιον φανατικό φίλο της μάρκας.

Όπως μπορείτε να υποπτευθείτε, ο μόνος λόγος για κάποιον να κατασκευάσει μια ρέπλικα Veyron είναι επειδή δεν μπορεί να αγοράσει την κανονική, για αυτό και αυτή εδώ που βλέπετε στις φωτογραφίες πωλείται στην τιμή των 3.300 ευρώ. Πρόκειται για μια προσπάθεια ενός Ρώσου και έχει την ονομασία Veyron Super Sport skeleton με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι κατά 50% έτοιμη και ότι όταν ολοκληρωθεί η τιμή μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 30.000 ευρώ.
 
Ο ίδιος αναφέρει ότι η ισχύς της ρέπλικας πηγάζει από έναν 6,0 λίτρων κινητήρα με την απόδοση του να φτάνει τους 1.000 ίππους ενώ στο οδόμετρο του γράφει ότι έχει διανύσει περίπου 100 χλμ.

Υπενθυμίζουμε ότι η πραγματική Veyron Super Sport έχει ιπποδύναμη 1.200 άλογα και 1.500 Νm ροπής ενώ μπορεί να φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 415 χλμ./ώρα.
 

peugeot
NISSAN