• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Λες και η αντιγραφή της Porsche Macan δεν ήταν αρκετή, το κινέζικο Zotye SR9 θέλει να κάνει περαιτέρω αίσθηση και για αυτό αποκτά μια σπέσιαλ ροζ έκδοση.

Την σπέσιαλ ροζ έκδοση η Zotye την ονομάζει «Nunsheng», δηλαδή «Θεά», κάτι που όμως στη λαϊκή γλώσσα σημαίνει «μια γυναίκα που θαυμάζεται από τους άλλους», ενώ έχει γίνει πλέον και συνώνυμο του «celebrity».

Το ροζ του πράγματος συνεχίζεται αμείωτα σχεδόν και στο εσωτερικού του SR9, με την Zotye να υπόσχεται πως στο μέλλον οι ιδιοκτήτριες του οχήματος θα μπορούν να έχουν τα αρχικά τους κεντημένα στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Ροζ κλώνος της Porsche Macan

4.481 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/3/2017

Λες και η αντιγραφή της Porsche Macan δεν ήταν αρκετή, το κινέζικο Zotye SR9 θέλει να κάνει περαιτέρω αίσθηση και για αυτό αποκτά μια σπέσιαλ ροζ έκδοση, τη «Θεά». Δείτε τι οδηγούν οι Barbie της Κίνας…

 
Είναι γνωστό το φαινόμενο των «ξεδιάντροπων» κλώνων των ευρωπαϊκών μοντέλων από κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες. Μία από τις πραγματικά αμέτρητες εταιρείες είναι η Zotye και το crossover της SR9, το οποίο είναι μια κοινή αντιγραφή της Porsche Macan.
 
Λες και αυτό δεν ήταν αρκετό, η εταιρεία θα κάνει αίσθηση τον επόμενο μήνα στην έκθεση Shanghai Auto Show με σπέσιαλ ροζ έκδοση του μοντέλου, την οποία και ονομάζει «Nunsheng», δηλαδή «Θεά», κάτι που όμως στη λαϊκή γλώσσα σημαίνει «μια γυναίκα που θαυμάζεται από τους άλλους», ενώ έχει γίνει πλέον και συνώνυμο του «celebrity».
   
Το ροζ του πράγματος συνεχίζεται αμείωτα σχεδόν και στο εσωτερικού του SR9, με την Zotye να υπόσχεται πως στο μέλλον οι ιδιοκτήτριες του οχήματος θα μπορούν να έχουν τα αρχικά τους κεντημένα στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Παρόλο που ο 2λιτρος κινητήρας συνεχίζει να αποδίδει 190 ίππους, οι ροζ διαφορές του «Nunsheng» μοντέλου ανεβάζουν την τιμή του στην Κίνα από τα 14.700 ευρώ της κανονικής έκδοσης, στα 24.200 περίπου ευρώ της «Θεάς».