• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι άνθρωποι της ρώσικης Cardi πήραν στο εργαστήριό τους μια Aston Martin DB9 coupe και την έκαναν «φύλλο και φτερό», δημιουργώντας το Concept 442.

Πραγματικά είναι αδύνατο να φανταστείς πως εδώ «κρύβεται» μια DB9, αφού οι άνθρωποι της Cardi άλλαξαν τα πάντα, ενώ αφαίρεσαν και τη μεσαία κολόνα.

Προς το παρόν είναι άγνωστο το αν η Cardi θα περάσει το Concept 442 στην παραγωγή.

Αυτό που δεν άλλαξε είναι το 6λιτρο V12 ατμοσφαιρικό σύνολο της Aston Martin DB9. Αποδίδει 517 ίππους και 620 Nm ροπής και συνδυάζεται με το 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Touchtronic 2.

Αγνώριστο είναι και το μίνιμαλ αισθητικής εσωτερικό, όπου το ρετρό και το μοντέρνο συνυπάρχουν αρμονικά. Δέρμα και ξύλο, αλλά και ψηφιακές οθόνες, συνθέτουν ένα μοναδικής αισθητικής σαλόνι.

Ρώσικη Aston Martin DB9

2.216 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/4/2016

Οι άνθρωποι της ρώσικης Cardi έκαναν «φύλλο και φτερό» μια Aston Martin DB9, δημιουργώντας ένα μοναδικό coupe όχημα, το Concept 442, που συνδυάζει αρμονικά το ρετρό και το μοντέρνο.

 
Το θέμα που διαβάζετε χρειάζεται κάποιες συστάσεις. Καταρχάς να σας ενημερώσουμε για αυτό που μόλις μάθαμε και εμείς, πως δηλαδή η Cardi είναι μια ρώσικη coachbuilder εταιρεία, μια εταιρεία με άλλα λόγια που κατασκευάζει αμαξώματα οχημάτων.

Αυτό που όμως χρειάζεται σίγουρα συστάσεις είναι το νέο πόνημα των Ρώσων, το Concept 442. Πώς προέκυψε; Οι άνθρωποι της εταιρείας πήραν στο εργαστήριό τους μια Aston Martin DB9 coupe και την έκαναν «φύλλο και φτερό». Ναι, καλά το καταλάβατε, κάτω από αυτό που βλέπετε κρύβεται μια DB9.

Πραγματικά είναι αδύνατο να το φανταστείς, αφού οι άνθρωποι της Cardi άλλαξαν τα πάντα, ενώ αφαίρεσαν και τη μεσαία κολόνα. Νέο σώμα, διαφορετικά φανάρια και μια τεράστια πανοραμική οροφή, όλα μαζί συνθέτουν ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Αγνώριστο είναι και το μίνιμαλ αισθητικής εσωτερικό, όπου το ρετρό και το μοντέρνο συνυπάρχουν αρμονικά. Δέρμα και ξύλο, αλλά και ψηφιακές οθόνες, συνθέτουν ένα μοναδικής αισθητικής σαλόνι.

Αυτό που δεν άλλαξε είναι το 6λιτρο V12 ατμοσφαιρικό σύνολο της Aston Martin DB9. Αποδίδει 517 ίππους και 620 Nm ροπής και συνδυάζεται με το 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Touchtronic 2. Κλείνοντας, πρέπει να αναφέρουμε πως προς το παρόν είναι άγνωστο το αν η Cardi θα περάσει το Concept 442 στην παραγωγή.