Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Οι νέες γενιές των Citroen C4 & C5 ενδέχεται να απαρνηθούν το παρελθόν τους, υποκύπτοντας στην SUV γοητεία (στη φωτό το Citroen Aircross Concept του 2015).

SUV τα νέα C4 και C5;

4.921 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/6/2016

Στη Citroen ετοιμάζονται να μεταμορφώσουν τα επόμενα C4 και C5 σε SUV οχήματα, αλλάζοντας ριζικά το χαρακτήρα τους. Δείτε τι λένε σχετικά μεγαλοστελέχη της γαλλικής φίρμας.

 
Η Citroen υπόσχεται να αλλάξει ριζικά τις νέες γενιές των C4 και C5, κάτι που μάλλον μεταφράζεται σε εγκατάλειψη των συμβατικών αμαξωμάτων και την υιοθέτηση της SUV φιλοσοφίας.

Τα τωρινά C4 και C5 μοιάζουν άκρως συντηρητικά, αν τα δει κανείς πλάι στα ανανεωμένα C4 Picasso και C4 Cactus, αλλά και στο νέο C3. Σε συνέντευξή του ο προϊοντικός διευθυντής της Citroen, Xavier Peugeot (!), αποκάλυψε πως το επόμενο C4 ενδέχεται να μην ανταγωνίζεται μοντέλα όπως το Ford Focus.

Ο κος Peugeot είπε χαρακτηριστικά: «Θα υπάρξει ένα νέο C4, αλλά δεν θα είναι συμβατικό. Είναι πιθανό να αλλάξουμε την εικόνα του μοντέλου. Ίσως να διαφοροποιήσουμε και τη σιλουέτα του.». Το μεγαλοστέλεχος της Citroen υπαινίχθηκε πως το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με το C5, λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρο πως θέλουμε να είμαστε mainstream παίκτες και για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να καλύψουμε διάφορες κατηγορίες. Ναι, θέλουμε τη Citroen στην κλάση D (σημ.: μεσαία) όπου βρίσκεται τώρα με το C5. Θα υπάρξει όμως άμεσος διάδοχος του C5; Δεν είμαι σίγουρος.». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε με δηλώσεις του ο επικεφαλής των μελλοντικών προϊόντων της Citroen, Pierre Monferrini.