Το τιμόνι της Porsche 919 Hybrid διαθέτει 24 κουμπιά και διακόπτες στο εμπρόσθιο τμήμα του, ενώ πίσω βρίσκονται και 6 paddles.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το τιμόνι της Porsche 919 Hybrid διαθέτει 24 κουμπιά και διακόπτες στο εμπρόσθιο τμήμα του, ενώ πίσω βρίσκονται και 6 paddles.

Σας θυμίζει τιμόνι;

4.835 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2014)

Η Porsche παρουσιάζει το «τρελό» τιμόνι της αγωνιστικής 919 Hybrid, έναν «υπολογιστή» με 24 κουμπιά - διακόπτες και μία οθόνη μπροστά και 6 paddles στο πίσω μέρος του.

Το τιμόνι της Porsche 919 Hybrid, η οποία συμμετείχε φέτος στο Le Mans, περιγράφεται από την εταιρεία ως «υπολογιστής» στα χέρια του οδηγού. Βλέπετε, διαθέτει 24 κουμπιά και διακόπτες στο εμπρόσθιο τμήμα του, ενώ πίσω βρίσκονται και 6 paddles. Επιπλέον, το τιμόνι διαθέτει και μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, στην οποία απεικονίζονται όλες οι βασικές λειτουργίες του οχήματος, από την ταχύτητα μέχρι τη στάθμη των μπαταριών του υβριδικού συστήματος.Τα κουμπιά που χρησιμοποιούνται συχνότερα έχουν τοποθετηθεί στο εξωτερικό άνω τμήμα του τιμονιού, ώστε να τα χειρίζεται ο οδηγός με τον αντίχειρά του. Στο δεξί χέρι του οδηγού βρίσκεται ένα μπλε κουμπί, μέσω του οποίου τα φώτα ανάβουν 3 φορές για να ενημερώσουν τους αργότερους οδηγούς ότι θα τους προσπεράσει. Αριστερά, το κόκκινο κουμπί ενεργοποιεί τη λειτουργία boost, η οποία αυξάνει προσωρινά την απόδοση του κινητήρα.
Δείτε στο παρακάτω video την Porsche 919 Hybrid σε δράση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto