• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα μοντέλα Edition White, με εξαίρεση τους τροχούς, είναι τελείως λευκά εξωτερικά, από τα πάνελ και τη μάσκα, μέχρι τον κλωβό. Αντίθετα, τα Edition Black μοντέλα είναι κατάμαυρα.

Οι νέες smart εκδόσεις μπορούν να παραγγελθούν είτε με τον 3λιτρο κινητήρα των 71 ίππων, είτε με την τούρμπο εκδοχή των 90 αλόγων.

Σε άσπρο – μαύρο

5.492 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/1/2016

Για όσους είναι του άσπρου ή του μαύρου, η smart λανσάρει δύο ειδικές στιλιστικές – εξοπλιστικές εκδόσεις των fortwo και forfour, τις Edition White και Edition Black.

 
H smart λανσάρει στη βρετανική αγορά τις στιλιστικές εκδόσεις Edition White και Edition Black για τα fortwo και forfour. Οι εν λόγω εκδόσεις στηρίζονται στο επίπεδο εξοπλισμού Prime, το οποίο προσφέρει ανέσεις όπως θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα.

Επιπλέον, προστίθενται τα πακέτα Urban Style και Premium, διανθίζοντας τον εξοπλισμό με στοιχεία όπως σπορ τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, πεντάλ αλουμινίου, 16άρες ζάντες αλουμινίου μαύρης απόχρωσης, χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, αισθητήρες παρκαρίσματος και σύστημα infotainment με GPS.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Η συνολική αξία του παραπάνω εξοπλισμού του fortwo ξεπερνάει τις 1.500 λίρες Αγγλίας, με την έκδοση Edition White να κοστίζει μόνο 895 λίρες επιπλέον. Ομοίως, από τις 1.660 λίρες που τιμάται ο εξοπλισμός του forfour, επιλέγοντας την έκδοση Edition Black, κερδίζεται πάνω από 760 λίρες.

Τα μοντέλα Edition White, με εξαίρεση τους τροχούς, είναι τελείως λευκά εξωτερικά, από τα πάνελ και τη μάσκα, μέχρι τον κλωβό. Αντίθετα, τα Edition Black μοντέλα, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, είναι κατάμαυρα. Οι εν λόγω εκδόσεις μπορούν να παραγγελθούν είτε με τον 3λιτρο κινητήρα των 71 ίππων, είτε με την τούρμπο εκδοχή των 90 αλόγων, ενώ υπάρχει η επιλογή και 5άρι μηχανικό ή 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Οι τιμές του smart fortwo ξεκινούν από τις 12.715 λίρες και για το forfour από τις 13.210 λίρες, με τα πρώτα αυτοκίνητα να καταφθάνουν στους κατόχους τους στα τέλη Φεβρουαρίου.