• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Kάτω από το καπό βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 4,0 λίτρων.

Αυτή την στιγμή η υψηλότερη προσφορά φτάνει τις 37.500 δολάρια.

Σε δημοπρασία η «Σαντορινιά» BMW M3

7.120 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/10/2019
 

Aρωμα Ελλάδας και συγκεκριμένα Σαντορίνης έχει αυτή BMW M3 Ε92. Τι εννοούμε; Θα την αγοράζατε;


Mε το 6τάχυτο μηχανικό της κιβώτιο και τον V8 ατμοσφαιρικό της κινητήρα, η BMW M3 E92 είναι ένα αυτοκίνητο που πολλοί petrolheads θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους. Η συγκεκριμένη που βλέπετε στις φωτογραφίες βρίσκεται σε δημοπρασία στο Βring A Trailer και έχει κάτι που θα την κάνει πιο ελκυστική στους Έλληνες φίλους του μοντέλου.

Η E92 M3 έχει βαφτεί σε χρώμα μπλε Σαντορίνης που δεν προσφερόταν στον βασικό εξοπλισμό αλλά αποτελούσε μια προαιρετική επιλογή αξίας 5.000 δολαρίων. Ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως αυτό το αυτοκίνητο είναι μία από τις οκτώ μόλις E92 M3 που κατασκευάστηκαν για τις ΗΠΑ, ενώ άλλα 14 τέτοια αυτοκίνητα προσφέρθηκαν στον Καναδά ως μέρος μιας ειδικής έκδοσης που είχε ετοιμάσει η BMW.

Kάτω από το καπό βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 4,0 λίτρων απόδοσης 414 ίππων και 400 Nm ροπής που κάποια στιγμή είχε εξοπλιστεί με έναν κομπρέσορα. Παράλληλα, το αυτοκίνητο είχε εξοπλιστεί με μια σειρά από τροποποιήσεις, επειδή είχε εμφανιστεί στην Έκθεση SEMA, που περιελάμβαναν KW Clubsport coilovers, ολόσωμη εξάτμιση, πρόσθετα ανθρακονημάτινα μέρη και νέα φωτιστικά σώματα αλλά πλέον έχει επανέλθει στην «μαμά» εμφάνιση.

Αυτή την στιγμή η υψηλότερη προσφορά φτάνει τις 37.500 δολάρια ή 34.200 ευρώ. Θα τα δίνατε;
 

Tags: BMW