• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H αεροτομή στο τέλος της οροφής θα μεγαλώσει.

Τα φωτιστικά σώματα αναμένεται να γίνουν πιο λεπτά.

Σε δοκιμές το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross

5.097 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/1/2020

Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που γίνονται γνωστά σχετικά με το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


Τις πρώτες του δοκιμές στους δημόσιους δρόμους κάνει σύμφωνα με πληροφορίες το ανανεωμένο Eclipse Cross και ήδη έχουν έρθει στο φως κάποιες πρώτες αναφορές για τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει η Μitsubishi, ώστε να δώσει ώθηση στις πωλήσεις του μοντέλου μέσα στο 2020.

Ο πρόβολος του μοντέλου αναμένεται να λάβει ένα γερό φρεσκάρισμα ακολουθώντας πιθανότατα τις νόρμες που έθεσε το επίσης πρόσφατα
ανανεωμένο L200 pick-up. Τα φωτιστικά σώματα αναμένεται να γίνουν πιο λεπτά ενώ αρκετά διαφοροποιημένη θα είναι η γρίλια του.

Ανανεωμένο θα είναι και το πίσω μέρος του Eclipse Cross αφού γίνεται λόγος πως τα φωτιστικά σώματα, αν και δεν θα αλλάξουν ριζικά σχήμα, θα αλλάξουν θέση με σκοπό το πίσω τζάμι να σταματήσει να διαιρείται στα δύο. Την ίδια στιγμή, η αεροτομή στο τέλος της οροφής θα μεγαλώσει, κάτι που θα ενισχύσει το σπορ προφίλ του SUV ενώ διαφορετική σχεδίαση θα έχει και το κατώφλι στο πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με πιθανές αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο ή στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, δεν είναι απίθανο πάντως η Mitsubishi να φέρει κάτι καινούριο στους δύο αυτούς τομείς.

Οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα.

10 διαθέσιμα άρθρα για MITSUBISHI  ECLIPSE CROSS