Μία νέα έκδοση πρόσθεσε στην γκάμα της ΧΕ, η Jaguar.

H Jaguar ΧΕ Landmark Edition βασίστηκε στο μοντέλο R-Sport.

Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με διάτρητα δερμάτινα καθίσματα.

Σε νέα έκδοση η Jaguar ΧΕ

2.539 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2018)

Μία νέα έκδοση πρόσθεσε στην γκάμα της ΧΕ, η Jaguar, δίνοντας στο μοντέλο μια πιο σπορ εμφάνισή αλλά και νέες ζάντες.

Την Jaguar ΧΕ Landmark Edition παρουσίασε η φίρμα, η οποία βασίστηκε στο μοντέλο R-Sport, και προσφέροντας της νέες ζάντες, νέους προφυλακτήρες αλλά και ένα πίσω σπόιλερ, μετέτρεψε την εικόνα του μοντέλου σε ακόμα πιο σπορ.
 
Εκτός από τα προαναφερόμενα στοιχεία η ΧΕ στη νέα της έκδοση, έχει βαμμένα τα καπάκια των καθρεφτών σε μαύρο χρώμα, κάτι το οποίο ακολουθείται και στη γρίλια αλλά και τους μεγάλους αεραγωγούς στο εμπρόσθιο μέρος, ενώ πίσω από τους μπροστινούς τροχούς έχουν εγκατασταθεί μικροί αεραγωγοί που φέρουν πάνω τους το λογότυπο «Landmark».
Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με διάτρητα δερμάτινα καθίσματα, ενώ επιπλέον περιλαμβάνεται και ένα σύστημα ψυχαγωγίας συνδυασμένο με οθόνη αφής 10 ιντσών.
 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες η φίρμα ενημερώνει πως προσφέρεται με όλα τα μηχανικά σύνολα που υπάρχουν στη γκάμα της ΧΕ, εκτός από τους 2λιτρους Ingenium diesel (300 ίππους) και βενζίνης (163 ίππους), ενώ σχετικά με τη χρωματική παλέτα η νέα Jaguar ΧΕ Landmark Edition μπορεί να αποκτηθεί σε λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα, με την τιμή της στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας να ανέρχεται στις  36.955 λίρες (42.000 ευρώ περίπου).

Toyota
moto