Σκάφος με σχέδιο Ferrari για μεγάλα γούστα
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σκάφος με σχέδιο Ferrari για μεγάλα γούστα

7.301 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2021)

Το Gran Turismo Mediterranea είναι ένα πολυτελές σκάφος εμπνευσμένο σχεδιαστικά από τα αυτοκίνητα της Ferrari και μάλιστα είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για να μεταφέρει και μία SF90 Stradale!!!

Σκάφος με σχέδιο Ferrrari! 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ιταλική εταιρεία σχεδιασμού Lazzarini, άφησε στην άκρη για λίγο τα αυτοκίνητα και είπε να πιάσει τα ταχύπλοα. Έτσι οι άνθρωπο της μάρκας προχώρησαν στο σχεδιασμό ενός νέου πολυτελούς γιοτ, που έλαβε την ονομασία Gran Turismo Mediterranea και είναι εμπνευσμένο από τα αυτοκίνητα της Ferrari.
 

Με χώρο για να μεταφέρει κάποιος το αμάξι του 

Το Lazzarini GTM έχει μήκος 27 μέτρα, πλάτος 6,70 μέτρα και ύψος 6,10 μέτρα (1,80 μέτρα κάτω και 4,30 μέτρα πάνω από την ίσαλο γραμμή). Από τον σχεδιασμό του ξεχωρίζει η εντυπωσιακή αεροτομή στο πίσω μέρος, κάτω ακριβώς από την οποία έχει δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος για να μεταφέρει ένα αυτοκίνητο της ιταλικής μάρκας. Για τις ανάγκες του σχεδίου ου άνθρωποι της Lazzarini επέλεξαν την SF90 Stradale, αλλά ο χώρος είναι τέτοιος που μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα μοντέλα της μάρκας και άλλα φυσικά αυτοκίνητα.
 

Μέχρι 130 χλμ./ώρα, τρία δικλινα υπνοδωμάτια

Η Lazzarini έχει εμπνευστεί το GTM να μπορεί να φτάσει σε ταχύτητες ισάξιες των 70 κόμβων (περίπου 130 χλμ./ώρα), ενώ φυσικά παρέχει όλες τις ανέσεις στους ανθρώπους που θα ταξιδέψουν μαζί του, όπως μεγάλα άνετα καθίσματα, τρία δίκλινα υπνοδωμάτια με κάθε υπνοδωμάτιο να έχει το δικό του μπάνιο, σαλόνι με καναπέ, γραφείο και τραπέζι για οκτώ άτομα και χώρο για ηλιοθεραπεία!
 

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν το σκάφος θα κατασκευαστεί 

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει αναφέρει εάν σκέφτεται να κατασκευάσει και στην πράξη το Gran Turismo Mediterranea, όμως εικάζουμε πως αν υπάρξουν ενδιαφερόμενοι τότε δεν αποκλείεται το Lazzarini GTM να λάβει σάρκα και οστά.

Έχω και σκάφος Ferrari-κό πάμε μια βόλτα;
-Εταιρεία που σχεδιάζει αυτοκίνητα δημιούργησε σκάφος με έμπνευση τα μοντέλα της Ferrari.
-Με χώρο στο πίσω μέρος για να μεταφέρει και αμάξι!
-Με τρία δίκλινα υπνοδωμάτια, γραφεία, καναπέδες και σπορ καθίσματα!
-Τελική 70 κόμβοι δηλαδή 130 χλμ./ώρα!
Δεν το λες και κακό. Έτσι δεν είναι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN