8 φωτογραφίες »

Σκληροπυρηνικό κτήνος 512 αλόγων το Manhart Land Rover Defender

3.384 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2021)

Πιο δυναμική εμφάνιση και έξτρα ιπποδύναμη έδωσε στο Land Rover Defender η tuning εταιρεία Manhart που δημιούργησε την έκδοση DP 500.

Το κλασικό off-road μοντέλο, Land Rover Defender, έρχεται σε νέα πιο... badass εμφάνιση. Η performance εταιρεία Manhart πήρε στα χέρια της το Defender και το στόλισε με πιο επιθετική εμφάνιση, προσφέροντας έξτρα ισχύ. Βάση της μετατροπής αποτέλεσε το Land Rover Defender P400 με κίνηση στους μπροστά τροχούς, το οποίο και έχει έναν 6κύλινδρο κινητήρα 3 λίτρων με ισχύ 400 ίππων και ροπή 550 Nm. Μετά το απαραίτητο tuning το νέο μοντέλο που ονομάστηκε DP 500 έφτασε τους 512 ίππους και τα 710 Nm ροπής, θυμίζοντας ένα αντίστοιχο 5λιτρο Land Rover Defender.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Εκτός από τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μοντέλο απέκτησε και ξεκάθαρα πιο επιθετική εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε ένα σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι το οποίο κοσμείται είτε με ανθρακονήματα είτε με κεραμικά υλικά. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής αναβαθμισμένων φρένων ενώ κατόπιν ειδικής παραγγελίας η αερανάρτηση μπορεί να χαμηλώσει κατά 30 χιλιοστά. Νέα είναι και τα ελαστικά του Land Rover Defender DP 500 που πλέον έχει 24άρες ζάντες (295/30), ενώ για τους πιο... μετριόφρονες υπάρχουν και τα 22/295/40. Στο εσωτερικό, τέλος, υπάρχει ένα δερμάτινη επένδυση και Alcantara, ενώ καθίσματα Recaro για οδηγό και συνοδηγό βρίσκονται στο βιβλίο των παραγγελιών.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto