Πολλά όπως φαίνεται αποδείχτηκαν για έναν οδηγό τα άλογα του Dodge Challenger SRT Demon.

Σμπαράλιασε το Challenger SRT Demon

3.084 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2018)

Πολλά όπως φαίνεται αποδείχτηκαν για έναν οδηγό τα άλογα του Dodge Challenger SRT Demon, ο οποίος δεν κατάφερε να ελέγξει την ισχύ του αυτοκινήτου, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό για το όχημα.

Με εκτεταμένες ζημιές αποχώρησε από το οδόστρωμα ένα Dodge Challenger SRT Demon, το οποίο ουσιαστικά κατέστρεψε ολοσχερώς το εμπρόσθιο μέρος του.
 
Πολλές πληροφορίες για τον τρόπο που έγινε το περιστατικό δεν έχουν έρθει στην επιφάνεια, ωστόσο σύμφωνα με την εικόνα που αναρτήθηκε στο Instagram και προβάλουμε παρακάτω, το ατύχημα έλαβε χώρα στην περιοχή La Jolla της Καλιφόρνια.
 
Το αμερικανικό «θηρίο» όπως φαίνεται έχει πληγωθεί αρκετά, με το καπό, τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, το ψυγείο και γενικά όλο το μπροστά μέρος να έχει καταστραφεί, ωστόσο άγνωστο παραμένει αν από τη σφοδρή σύγκρουση έχει επηρεαστεί και το σασί.
Αν και τη συγκεκριμένη εικόνα όλοι μας κάποια στιγμή θα την έχουμε ξαναδεί σε κάποιο άλλο μοντέλο, το γεγονός πως η κατασκευάστρια εταιρεία θα δημιουργήσει στο σύνολο της μόνο 3.300 μονάδες, αυτό κάνει το θέμα ακόμα πιο στενάχωρο.
 
Δείτε την ανάρτηση
 

FORD E-TRANSIT
OPEL