Μετά από μικρής διάρκειας κυνηγητό, οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν και τα τέσσερα αγόρια.

Σοβαρές ζημιές σε μάντρα από ανήλικους

3.231 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2019)

Μεγάλα μπλεξίματα έρχονται για τέσσερις νεαρούς που μπήκαν μέσα σε μάντρα και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά. Δείτε τι έγινε.

Περισσότερα από 20 πολυτελή σπορ αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μάντρα της CarMax στο Χιούστον από τις πράξεις τεσσάρων ανηλίκων.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι νεαροί αφού διέρρηξαν το κτίριο, πήγαν στο σημείο που κρατούνταν τα κλειδιά των αυτοκινήτων και στην συνέχεια μπήκαν στα περισσότερα από αυτά, παίζοντας «συγκρουόμενα». Σαν αποτέλεσμα τράκαραν μεταξύ τους δεκάδες αυτοκίνητα, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως οι ζημιές υπολογίζονται στα 800.000 δολάρια.
 
Οι Αρχές γρήγορα ενημερώθηκαν και μετά από μικρής διάρκειας κυνηγητό κατάφεραν να συλλάβουν και τα τέσσερα αγόρια και να τα οδηγήσουν στο Κρατητήριο Ανηλίκων της περιοχής με κατηγορίες για κακούργημα πρώτου βαθμού σε βάρος ξένης ιδιοκτήσίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Αστυνομία ενημερώθηκε από την εταιρεία security από τις κάμερες που είχαν στηθεί για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Κάποια από τα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές ήταν μεταξύ άλλων μια Corvette Z06, μια κόκκινη Porsche, μια άσπρη Jaguar XE και μια Mustang.

Hyundai
vw