Σπάνια Pagani Zonda έπεσε σε χαντάκι στην Τσεχία

1.509 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Βίντεο που ανέβηκε στο Youtube δείχνει μια Pagani Ζοnda 550 ίππων να έχει πέσει στο χαντάκι, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Η Pagani Zonda μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο μοντέρνα supercars, ωστόσο, στην εποχή της, ήταν ένα αυτοκίνητο που έκλεβε καρδιές χάρη στην εξωτική της σχεδίαση και την μεγάλη ιπποδύναμη που προσέφερε ο 7,0 λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν υπήρξε τραυματισμός 

Δυστυχώς, ένας ιδιοκτήτης της κατάλαβε από πρώτο χέρι πως δεν είναι εύκολο να δαμάσεις μια Pagani Zonda, όταν την έριξε σε ένα χαντάκι στην Τσεχία. Ευτυχώς, δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

Χωρίς σοβαρές ζημιές η Zonda

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν υπάρχουν ζημιές στο πλάι και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ωστόσο γίνεται λόγος πως, μπροστά, ο προφυλακτήρας έχει σπάσει και πως ίσως υπάρχει ζημιά στο δάπεδο του αυτοκινήτου. Με τόσα δέντρα γύρω του, θα λέγαμε πως το αυτοκίνητο θα μπορούσε να είχε υποστεί πολύ σημαντικότερες ζημιές. Ακόμη και έτσι πάντως, ο ιδιοκτήτης θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Mε 550 άλογα και 750 Nm ροπής η Zonda C12 S

Κατά πάσα πιθανότητα, φαίνεται πως πρόκειται για μια Pagani Zonda C12 S που είχε στο μηχανοστάσιό της έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα από την AMG με απόδοση 550 άλογα και 750 Nm ροπής που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Το αυτοκίνητο έχει την δυνατότητα να πετύχει το 0-100χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα και να φτάσει σε μέγιστη τελική ταχύτητα τα 335 χλμ./ώρα. Συνολικά, κατασκευάστηκαν περίπου 140 αυτοκίνητα, με την έκδοση S να αφορά μόνο μερικά από αυτά.

Την... «χαντάκωσε»!
- Δεν μπόρεσε να ελέγξει 550 άλογα
- Σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος και ίσως και στο πάτωμα
Αυτοί που αγοράζουν τέτοια αμάξια, ξέρουν να τα οδηγούν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LINGLONG VS UNIROYAL
moto