Σπαρτιάτικο Subaru BRZ με 16άρες σιδερένιες ζάντες και 235 άλογα

6.172 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2024)
Σπαρτιάτικο Subaru BRZ με 16άρες σιδερένιες ζάντες και 235 άλογα
3 Φωτογραφίες »

- Για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού!
- «Σπαρτιάτικο» μέσα και έξω, αλλά με τη σουίτα Eyesight.
- Πισωκίνητο με 235 άλογα.
- Από 22.500 ευρώ περίπου.

Για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

H Subaru ενημέρωσε το BRZ Cup Car Basic, το οποίο και θα διαθέσει στην εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας. Το... σπαρτιάτικο σπορ κουπέ έρχεται με σιδερένιες ζάντες, αλλά ένα νέο roll cage, απευθυνόμενο φυσικά στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που ψάχνουν ένα σπορ μοντέλο για να σαρώσουν τις πίστες!

«Σπαρτιάτικο» μέσα και έξω, αλλά με τη σουίτα Eyesight

Το Subaru BRZ Cup Car Basic έκανε την εμφάνισή του το 2022, ωστόσο η ιαπωνική μάρκα αποφάσισε να το ενημερώσει με νέα χαρακτηριστικά. Εντούτοις το μοντέλο συνεχίζει να έχει τις σιδερένιες ζάντες 16 ιντσών. Από κει και πέρα το σπαρτιάτικο BRZ Cup Car Basic έχει ένα νέο roll cage, ενώ λαμβάνει και τη σουίτα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού Eyesight, η οποία είναι πλέον στάνταρ σε όλη την γκάμα του BRZ. Όπως και πριν, το BRZ Cup Car Basic καταργεί τους πλευρικούς αερόσακους και τους αερόσακους τύπου κουρτίνας, ενώ έχει φύγει και το μεγαλύτερο μέρος της ηχομόνωσης. Το κάθισμα του οδηγού συνοδεύεται από ζώνη ασφαλείας έξι σημείων.

Πισωκίνητο με 235 άλογα

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός κινητήρας boxer 2,4 λίτρων που αποδίδει 235 ίππους και 250 Nm ροπής όπως σε όλα τα μοντέλα BRZ ιαπωνικών προδιαγραφών. Ωστόσο, οι μηχανικοί της Subaru πρόσθεσαν ένα ψυγείο λαδιού και νέα φλάντζα, για να βοηθήσουν στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης στην πίστα. Η ισχύς μεταδίδεται στον πίσω άξονα αποκλειστικά μέσω χειροκίνητου εξατάχυτου κιβωτίου.

Από 22.500 ευρώ περίπου

Το Subaru BRZ Cup Car Basic είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιαπωνία από 3.700.400 γιέν (περίπου 22.500 ευρώ).

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda