• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η έκδοση Iridium ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδοχές του Renault Captur με το συνδυασμό 4 αποχρώσεων σε αμάξωμα και οροφή, τους τροχούς Explorer των 17 ιντσών, τις ποδιές απόχρωσης Alto Grey και τα σχετικά λογότυπα.

Σπέσιαλ έκδοση του Captur

3.160 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2017)

Το πρόσφατα ανανεωμένο Renault Captur, μόλις απέκτησε την πρώτη του έκδοση περιορισμένης παραγωγής. Ας γνωρίσουμε την σπέσιαλ «Iridium» εκδοχή του compact γαλλικού crossover.

To νέο Renault Captur Iridium είναι η πρώτη περιορισμένης παραγωγής έκδοση του πρόσφατα ανανεωμένου γαλλικού crossover, που έκανε το ντεμπούτο του το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.
 
Η εν λόγω έκδοση πρόκειται να παραχθεί σε 2.000 αντίτυπα, τα οποία θα προωθηθούν εξολοκλήρου στη γαλλική αγορά, εκεί που οι τιμές θα εκκινούν από τα 20.000 ευρώ.
 
Αυτό που ξεχωρίζει την έκδοση Iridium από τις υπόλοιπες εκδοχές του Captur είναι ο συνδυασμός 4 αποχρώσεων σε αμάξωμα και οροφή. Επιπλέον, τη διαφορά κάνουν οι τροχοί Explorer των 17 ιντσών, οι προστατευτικές ποδιές απόχρωσης Alto Grey, αλλά και τα σχετικά λογότυπα «Iridium» στα πλευρικά του οχήματος.
   
Οι σχεδιαστές της Renault έβαλαν την ίδια απόχρωση Alto Grey και σε πινελιές του εσωτερικού, στους αεραγωγούς και στον επιλογέα, ενώ κατά αποκλειστικότητα υπάρχουν επενδύσεις σε ύφασμα και Alcantara. Από την σπέσιαλ έκδοση Initiale Paris προέρχεται το σύστημα κλιματισμού.
 
Κάπως έτσι συνοψίζονται οι αλλαγές στο Renault Captur Iridium, το οποίο στηρίζεται στην έκδοση Intens, κάτι που σημαίνει πως έχει στον εξοπλισμό του τα Techno Pack και R-Link, ενώ το ηχοσύστημα είναι της Bose. Το παρόν δίνει και το City Pack Plus, αλλά και η τεχνολογία παρκαρίσματος χωρίς χέρια.

49 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CAPTUR