Η μάρκα ψάχνεται να λανσάρει και μια GLG.

Στα σκαριά Μercedes GLG;

2.633 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2018)

Την περαιτέρω επέκταση της crossover γκάμας της εξετάζει η Mercedes και ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις για ένα νέο μοντέλο. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

H Mercedes μπορεί ήδη να έχει μια ευρεία γκάμα από crossover στην γκάμα της, ωστόσο σύντομα αναμένεται να εμπλουτιστεί και με άλλα μοντέλα έτσι ώστε να καλύψει κάθε πιθανή απαίτηση του κοινού.

Συγκεκριμένα, πηγές μέσα από το στρατόπεδο της γερμανικής μάρκας αναφέρουν πως βρίσκεται ήδη στα σκαριά μια νέα GLB που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην GLA και την GLC, με τους ίδιους τους Γερμανούς να την χαρακτηρίζουν ως μια «baby G-Class».
 
Tις τελευταίες μέρες πάντως φημολογείται ότι η μάρκα ψάχνεται να λανσάρει και μια GLG που λέγεται πως θα δανειστεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία με την επόμενη GLE και θα κληθεί να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Land Rover Range Rover Sport. Αυτό σημαίνει πως σε συνδυασμό με τον πολυτελή της χαρακτήρα, το μοντέλο θα ξεχωρίζει και για τις off-road δυνατότητες του, τον πλούσιο εξοπλισμό και τα τρία διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης.

Πρέπει να τονίσουμε αν και γίνεται λόγος πως η GLG θα έχει 7θέσια διάταξη, θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε για περαιτέρω ακριβείς πληροφορίες πριν βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα, μιας που έτσι και αλλιώς το μοντέλο δεν έχει αρχίσει καν να δοκιμάζεται.

VW LEASEPRO
RENAULT