Το νέο πρωτότυπο smart Forease + θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γενεύη.

Tο Forease στο περασμένο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Αν το smart Forease + concept θα περάσει τα «σύνορα» και από πρωτότυπο θα γίνει μοντέλο παραγωγής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Το εσωτερικό του smart Forease.

Στη Γενεύη το πρωτότυπο smart Forease +

1.758 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2019)

Μπορεί κατά καιρούς να έχουν υπάρξει αναφορές που παρουσιάζουν το μέλλον της smart ως δυσοίωνο, ωστόσο η μάρκα όπως φαίνεται δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις παρουσιάζοντας το νέο πρωτότυπο smart Forease +, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γενεύη.

Αν το όνομα σας ακούγεται οικείο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η smart παρουσίασε το Forease στο περασμένο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Ωστόσο το νέο πρωτότυπο αν και δεν διαφέρει πολύ διαθέτει, αφαιρούμενη μαλακή οροφή, πορτοκαλί χαρακτηριστικά, μεγαλύτερους τροχούς, αλλά και ένα διαφορετικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος που θυμίζει… πάπια.
 
Έχοντας ως βάση το μοντέλο παραγωγής EQ ForTwo Cabrio, το πρωτότυπο πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικό, αλλά η «μικρή» εταιρεία της Daimler δεν είναι έτοιμη να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. Ωστόσο αν λάβουμε κατά νου το concept του προηγούμενου έτους, το μοντέλο θα παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, κάτι που αναμένεται να δούμε σε κάθε νέο smart στο δρόμο από το 2020.

Αν το smart Forease + concept θα περάσει τα «σύνορα» και από πρωτότυπο θα γίνει μοντέλο παραγωγής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως δεν αποκλείεται περισσότερες πληροφορίες να έρθουν στο φως κατά τη διάρκεια της Έκθεσης της Γενεύης.
 
Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ότι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.    

FORD E-TRANSIT
OPEL