• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να φτάσει το νέο Mitsubishi Eclipse Cross, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η εταιρεία.

Η παραγωγή του crossover ξεκίνησε στο εργοστάσιο Okazaki στην Ιαπωνία.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η χώρα μας συγκαταλέγεται μέσα στις περίπου 80 χώρες του πλανήτη που θα πωληθεί.

Στην Ευρώπη το Mitsubishi Eclipse Cross

3.456 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/10/2017

Στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να φτάσει το νέο Mitsubishi Eclipse Cross, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η εταιρεία.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο Mitsubishi Eclipse Cross κατευθύνεται προς τους αντιπροσώπους σε ολόκληρη την Ευρώπη όπου η Mitsubishi θέλει να πουλήσει 50.000 μονάδες μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2018.
 
Η παραγωγή του crossover ξεκίνησε στο εργοστάσιο Okazaki στην Ιαπωνία και κατασκευάζεται αποκλειστικά με προδιαγραφές για αριστεροτίμονα ευρωπαϊκά μοντέλα, με τις δεξιοτίμονες εκδόσεις να μπαίνουν στη γραμμή παραγωγής από τον Νοέμβριο.
 
Το Eclipse Cross θα φτάσει στην «γηραιά ήπειρο» με τον ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων που παράγει 163 ίππους και 250 Nm ροπής, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να επιλέξουν μεταξύ ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων και ενός συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) εξοπλισμένο με τη επιλογή οδήγησης Sport.


Επιπλέον σε κάποιες αγορές θα προσφερθεί και ένας κινητήρας diesel 2.2 λίτρων, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα νέο οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια υβριδική έκδοση, ως εναλλακτική της έκδοσης diesel.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως αν κανείς επιλέξει την έκδοση 4Χ4 θα έχει στη διάθεσή του τρεις επιλογές οδήγησης (Auto, Snow, Gravel), που βοηθούν το αυτοκίνητο να κινηθεί σε όλα τα εδάφη.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το Mitsubishi Eclipse Cross αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη μέσα στον χειμώνα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν η χώρα μας συγκαταλέγεται μέσα στις περίπου 80 χώρες του πλανήτη που θα πωληθεί.