Οι ΗΠΑ είναι η χώρα με τις περισσότερες πωλήσεις Mustang.

Στην κορυφή η Mustang!

2.329 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2018)

Το αμερικάνικο άτι είναι για τρίτη σερί χρονιά σύμφωνα με την Ford το σπορ coupe με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, κάνοντας την αρχή το 2015 όταν το μοντέλο άρχισε να διατίθεται παγκοσμίως.

Στις 17 Απριλίου του 1964, η Ford παρουσίασε στο κοινό για πρώτη φορά την 1η γενιά Mustang. Σήμερα, 54 χρόνια αργότερα, η Mustang είναι το σπορ coupe μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο για το 2017.

Ο Erich Merkle, αναλυτής πωλήσεων στην Ford δήλωσε: «Ο κόσμος ερωτεύεται την Mustang. To μοντέλο αντιπροσωπεύει την κορυφαία αμερικάνικη σχεδίαση, τις επιδόσεις, την ελευθερία και την προσωπικότητα, ανεξάρτητα που μένεις».
Οι ΗΠΑ είναι η χώρα με τις περισσότερες πωλήσεις Mustang με τον αριθμό να φτάνει τα 81.966 αυτοκίνητα ενώ το μοντέλο απολαμβάνει ισχυρές πωλήσεις και έξω από την χώρα προέλευσης, όπως είναι η Κίνα και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το αμερικάνικο άτι είναι για τρίτη σερί χρονιά το σπορ coupe με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, κάνοντας την αρχή το 2015 όταν το μοντέλο άρχισε να διατίθεται παγκοσμίως.

Για το 2018, η Ford προχώρησε στη ανανέωση του, προσφέροντας ανανεωμένους μπρος και πίσω προφυλακτήρες, δίνοντας περισσότερη ισχύ στον 5λιτρο και τον 2,3 λτ. EcoBoost κινητήρα, ενώ παράλληλα απέσυρε τον V6. Yπενθυμίζουμε πως η ανανεωμένη Ford Mustang με τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 5,0 λτ. αποδίδει 450 ίππους ενώ δίνει την ικανότητα στο μοντέλο, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει η μάρκα, να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δλ..
 

NEO TRAFIC
moto