• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην παραγωγή μπαίνει το νέο Subaru Ascent.

Το νέο ιαπωνικό crossover θα προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις.

Tο κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 31.995 δολάρια (περίπου 27.000 ευρώ) στο βασικό μοντέλο, ενώ η πλουσιότερη έκδοση ξεκινά από 44.695 δολάρια (περίπου 37.600 ευρώ).

Στην παραγωγή το Subaru Ascent

Διαβάστηκε από 14347 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2018
 

Στην παραγωγή μπαίνει το νέο Subaru Ascent με στόχο του να είναι έτοιμο να εισέλθει στις αγορές αργότερα μέσα στο τρέχον έτος.

Το νέο ιαπωνικό crossover το οποίο θα είναι διαθέσιμο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών το καλοκαίρι, θα προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 31.995 δολάρια (περίπου 27.000 ευρώ) στο βασικό μοντέλο, ενώ η πλουσιότερη έκδοση ξεκινά από 44.695 δολάρια (περίπου 37.600 ευρώ).
 
Εκτός από το βασικό Subaru Ascent, οι εκδόσεις Premium, Limited και Touring θα είναι οι υπόλοιπες τρεις με τη φίρμα να διαθέτει μεταξύ άλλων στο βασικό εξοπλισμό ένα σύστημα κλιματισμού τριών ζωνών (τριζωνικό), αλλά και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Starlink που συνδυάζεται με μία οθόνη 6,5 ιντσών, όντας παράλληλα συμβατό με τις εφαρμογές Android Auto και Apple CarPlay.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο αυτοκίνητο της Subaru, καθώς έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του μέχρι και οκτώ επιβάτες.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, το νέο SUV θα προσφερθεί στην αμερικανική αγορά με έναν twin-scroll turbo boxer κινητήρα άμεσου ψεκασμού 2,4 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει στο μοντέλο 263 ίππους και θα συνδέεται με ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT), που θα διανέμει τη κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Tags: SUBARU, ASCENT
 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ