Στις 15 Φεβρουαρίου θα αποκαλυφθεί το μοντέλο παραγωγής της McLaren Senna GTR, σύμφωνα με φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Να θυμίσουμε πως το εν λόγω μοντέλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε πίστα.

Όλοι οι αερόσακοι θα αφαιρεθούν, καθώς και η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Στις 15 Φλεβάρη η McLaren Senna GTR;

1.984 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2019)

Στις 15 Φεβρουαρίου θα αποκαλυφθεί το μοντέλο παραγωγής της McLaren Senna GTR, σύμφωνα με φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Μετά την παρουσίαση της Senna, η McLaren πραγματοποίησε το ντεμπούτο της αγωνιστικής έκδοσης GTR. Αν και τα δύο αυτοκίνητα πρόκειται να κατασκευαστούν σε περιορισμένο αριθμό μονάδων, όλα έχουν βρει κατόχους, με αυτούς της αγωνιστικής έκδοσης να μην έχουν δει ακόμα το μοντέλο παραγωγής.
 
Σύμφωνα όμως με τις φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ένας από τους 75 ιδιοκτήτες της McLaren Senna GTR ανέφερε πως το μοντέλο παραγωγής της αγωνιστικής Senna θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019.
 
Να θυμίσουμε πως το εν λόγω μοντέλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε πίστα και θα έχει την ισχύ 825 ίππων. Σε σύγκριση με την κανονική Senna, η έκδοση GTR, αν και ακριβότερη, θα έχει φτωχότερο εσωτερικό, κάτι που κρίνεται απαραίτητο από τη στιγμή που μιλάμε για πιστάδικο αυτοκίνητο.
 
Όλοι οι αερόσακοι θα αφαιρεθούν, καθώς και η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Το τιμόνι θα είναι αγωνιστικό με ενσωματωμένα τα paddles για την αλλαγή των ταχυτήτων, ενώ παρών θα είναι το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης αλλά και το air condition.

Mercedes
moto