3 φωτογραφίες »

Η νέα Mercedes-AMG GT Black Series είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή της στις 15 Ιουλίου.

Στις 15 Ιουλίου η Mercedes-AMG GT Black Series

2.116 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2020)

Η Mercedes-AMG GT Black Series θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της σε λίγες ώρες από τώρα και η γερμανική μάρκα για να μειώσει κάπως την ένταση της αγωνίας έδωσε στη δημοσιότητα teaser εικόνες που αποκαλύπτουν το μοντέλο.

Όπως αναμένεται το αυτοκίνητο θα διακρίνεται για την ισχύ του και τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά τα οποία θα είναι ουκ ολίγα κάτι που εύκολα είναι ορατό από τις εικόνες που έχουν υπάρξει. Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε μια μεγάλη Panamericana γρίλια, από κάτω δίνει το παρών ένας τεράστιος διαχύτης, ενώ στα δύο άκρα του προφυλακτήρα υπάρχουν δύο μικρά αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθράκονημα. Είναι ενδιαφέρον ότι το μπροστινό μέρος δεν έχει εξοπλιστεί με μεγάλους αεραγωγούς καθώς η γρίλια φαίνεται πως είναι ικανή από μόνη της να λαμβάνει όλο τον αέρα που απαιτείται για την ψύξη του κινητήριου συνόλου.

Στα πλάγια, οι μεγάλες ποδιές γίνονται αμέσως διακριτές μαζί με τις μαύρες ζάντες. Από κει και πέρα οι τολμηρές αεροδυναμικές αλλαγές θα συνεχιστούν και στο πίσω μέρος χάρη σε μια μεγάλη αεροτομή και το νέο προφυλακτήρα, στον οποίο ενσωματώνεται ένας πολύ επιθετικός διαχύτης με τέσσερις απολήξεις για το σύστημα εξάτμισης.
 
Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο, θα πρόκειται για ένα twin-turbo V8 κινητήρα που θα αποδίδει 730 άλογα και 850 Nm ροπής, πράγμα που θα κάνει την AMG GT R Black Series πιο γρήγορη από την GT R Pro.
 
Η νέα Mercedes-AMG GT Black Series είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή της στις 15 Ιουλίου. Μείνετε συντονισμένοι.

Toyota
test center