Στις 27 Ιανουαρίου το ντεμπούτο του νέου supercar του Gordon Murray

Στις 27 Ιανουαρίου το ντεμπούτο του νέου supercar του Gordon Murray

1.666 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2022)

To νέο supercar του Gordon Murray θα λέγεται T.33, θα έχει θέσεις για τρεις επιβάτες και θα εξοπλίζεται,. πιθανότατα, με V12 κινητήρα 3,9 λίτρων από την Cosworth.

Ντεμπούτο στις 27 Ιανουαρίου για το νέο supercar του Gordon Murray

Η Gordon Murray Automotive ανακοίνωσε πως πρόκειται να λανσάρει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο στις 27 Ιανουαρίου. Το αυτοκίνητο θα έχει την ονομασία T.33, θα είναι ένα «Supercars GT» και θα τοποθετηθεί δίπλα στα T.50 και T.50s Niki Lauda στην γκάμα της φίρμας. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά στου μοντέλου αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές θα εξοπλίζεται με V12 κινητήρα 3,9 λίτρων από την Cosworth.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα τοποθετηθεί κάτω από το Τ.50

Από το όνομά του καταλαβαίνουμε πως το νέο μοντέλο θα κοστίζει λιγότερο από τα 3,1 εκατομμύρια δολάρια που χρειάζεται κάποιος να δώσει για να αποκτήσει το T.50, ωστόσο η ανακοίνωση αναφέρει πως η καμπίνα θα είναι πολυτελής και πως η ρύθμιση της ανάρτησης θα είναι τέτοια, ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν με άνεση όσα θα προσφέρει το T.33. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να περιμένουμε χώρους για 5 θέσεις, αφού λέγεται πως μοντέλο θα έχει και αυτό θέσεις για τρεις επιβάτες, όπως η θρυλική McLaren F1.

Η παραγωγή του θα γίνει στις νέες εγκαταστάσεις της φίρμας

To Τ.33 θα παράγεται στις νέες εγκαταστάσεις της φίρμας που πρόκειται να κατασκευαστούν σύντομα στο Windlesham μετά από επένδυση 50 εκατομμυρίων λιρών. Εκεί θα λαμβάνει χώρα πλέον η πλήρης ανάπτυξη των μοντέλων της φίρμας. Ο Gordon Murray δήλωσε σχετικά: «Θα γίνουν πολλά πράγματα στις νέες μας εγκαταστάσεις μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ένα από τα πιο σημαντικά θα είναι η αποκάλυψη του πρώτου μοντέλου της εταιρείας που θα κατασκευαστεί εδώ. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα αποκαλύψουμε ένα τέτοιο μοντέλο σε περίπου τρεις βδομάδες».

Nτεμπουτάρει το νέο supercars του Βρετανού
- Θα τοποθετηθεί κάτω από το Τ.50
- Με τρεις θέσεις για επιβάτες όπως η θρυλική McLaren F1
- Η παραγωγή του θα γίνει στις νέες εγκαταστάσεις της φίρμας
Λέτε να κάνει το θαύμα του ξανά ο Gordon Murray; Εσύ θα επέλεγες ένα μοντέλο από την εταιρεία του ή θα διάλεγες ένα μοντέλο από παραδοσιακές δυνάμεις όπως η McLaren και η Bugatti;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO PROACE
4green