" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Από τις αρχές του 2015, η SEAT θα εντάξει στη γκάμα της και την Cupra εκδοχή του Leon ST, η οποία θα προσφέρεται σε δύο αποδόσεις ισχύος με 265 και 280 ίππους.

Η βασική διαφορά είναι τα 272 επιπλέον χλστ. του αμαξώματος σε σχέση με το hatchback μοντέλο, γεγονός που προσθέτει σε ευχρηστία, δίχως να αφαιρείται κάτι σε δυναμισμό.

Στις αρχές του 2015 το SEAT Leon ST Cupra

Διαβάστηκε από 3076 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2014

Η station wagon έκδοση του SEAT Leon Cupra, το Leon ST Cupra, υποβάλλεται στις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης, ώστε να είναι έτοιμο να λανσαριστεί στις αρχές του 2015, προσφέροντας έως και 280 ίππους.

 
Η station wagon έκδοση του SEAT Leon Cupra, το Leon ST Cupra, υποβάλλεται στις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης, ώστε να είναι έτοιμο να λανσαριστεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Η βασική διαφορά είναι τα 272 επιπλέον χλστ. του αμαξώματος σε σχέση με το hatchback μοντέλο, γεγονός που προσθέτει σε ευχρηστία, δίχως να αφαιρείται κάτι σε δυναμισμό. Τα μηχανικά μέρη θα έρθουν απευθείας από το 5θυρο Cupra, όπως φυσικά και το 2λιτρο turbo μοτέρ, το οποίο προσφέρεται σε δύο αποδόσεις ισχύος με 265 και 280 ίππους.