• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Arona αποτελεί άλλο ένα αποφασιστικό βήμα στη σχεδιαστική εξέλιξη της SEAT.

Στο Arona το βραβείο Red Dot Product Design

Διαβάστηκε από 2271 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/4/2018
 

Η κορυφαία διακρίση Best Product Design 2018 του φημισμένου σχεδιαστικού διαγωνισμού Red Dot Award απονεμήθηκε στο SEAT Arona. Διαβάστε περισσότερα.

Η στιβαρή και δυναμική εξωτερική σχεδίαση, το ευρύχωρο εσωτερικό και οι πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης ήταν οι βασικοί παράγοντες στην επιλογή του SEAT Arona ως  νικητή του βραβείου Best Product Design 2018.

Από το 1954, το Red Dot Award είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς στο κόσμο με σκοπό την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του σχεδιασμού. Η πιο σημαντική κατηγορία του διαγωνισμού είναι η «Red Dot Award: Product Design» όπου η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ειδικούς από όλο τον κόσμο οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τη δημιουργία των υποψήφιων σχεδίων προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση συμφερόντων και να εξασφαλισθεί η αμεροληψία του θεσμού.
Το Arona αποτελεί άλλο ένα αποφασιστικό βήμα στη σχεδιαστική εξέλιξη της SEAT και απόδειξη πως η ισπανική μάρκα είναι μία από τις πιο δυναμικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Με όμορφες αναλογίες, το νέο SEAT Arona είναι ένα ακόμη παράδειγμα της νέας, νεανικής, λειτουργικής και τολμηρής σχεδίασης, προσφέροντας ταυτόχρονα την πιο προηγμένη τεχνολογία στον τομέα της συνδεσιμότητας, της άνεσης και της ασφάλειας. Το εσωτερικό διατηρεί το DNA της μάρκας και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της πραγματικής και αντιληπτής ποιότητας.

Εκτός από αυτές τις λεπτομέρειες, το High Console Concept, δίνει στην κονσόλα μεγαλύτερη προβολή ενισχύοντας την ασφάλεια και την εργονομία, καθώς κάθε στοιχείο είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού από τον δρόμο. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο κάθισμα του οδηγού και όλα τα όργανα είναι προσανατολισμένα προς αυτόν. Τα πάντα είναι προσβάσιμα, επιτρέποντας εύκολη ρύθμιση και αυξημένη ασφάλεια. Τα καθίσματα είναι πιο άνετα και παρέχουν μεγαλύτερη αίσθηση προστασίας.  
 

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια