Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει στρέψει την προσοχή της στο Stelvio SUV.

Συνολικά, η Αlfa Romeo ανέμενε να πουλήσει συνολικά 170.000 αυτοκίνητα αυτό το έτος, όμως σύμφωνα με έρευνες οι πωλήσεις θα περιοριστούν στα 120.000 αυτοκίνητα.

Ο αναλυτής Gabriele Gambarova δήλωσε: « To τρίτο τρίμηνο του 2017 θα μπορούμε να υπολογίσουμε την πορεία του Stelvio στις μεγάλες αγορές».

Στη Stelviο η προσοχή της Alfa Romeo

6.476 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/6/2017

Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση της, η Giulia δεν έχει τις πωλήσεις που αναμενόταν. Για αυτό τον λόγο, η ιταλική φίρμα στρέφει την προσοχή της στο Stelvio crossover SUV.

 
Στην Αlfa Romeo περίμεναν πολλά από τις πωλήσεις της γόησσας Giulia αλλά τελικά οι προσδοκίες της φίρμας λόγω και του μεγάλου ανταγωνισμού δεν ευοδώθηκαν. Τώρα, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει στρέψει την προσοχή της στο Stelvio SUV ώστε να φτάσει τις πωλήσεις που η μάρκα είχε βάλει στόχο το περασμένο έτος.

Το αφεντικό του FCA Group, κ. Sergio Marchionne ανέμενε τις ετήσιες πωλήσεις της Giulia να φτάσουν ανάμεσα στις 75.000 με 100.000 αυτοκίνητα. Ωστόσο, από το λανσάρισμα της στην ευρωπαϊκή αγορά το Μάιο του 2016 μέχρι τον Απρίλιο του 2017, οι πωλήσεις δεν έχουν αγγίξει καν το προσδοκώμενο αριθμό. Συνολικά, η Αlfa Romeo ανέμενε να πουλήσει συνολικά 170.000 αυτοκίνητα αυτό το έτος, όμως σύμφωνα με έρευνες οι πωλήσεις θα περιοριστούν στα 120.000 αυτοκίνητα.
 
Διάφοροι αναλυτές έχουν δώσει τις εκτιμήσεις τους για το αν θα καταφέρει η ιταλική φίρμα να φτάσει τις αναμενόμενες πωλήσεις σε περίπτωση που το Stelvio αποδειχθεί εμπορική επιτυχία. Ο αναλυτής Gabriele Gambarova δήλωσε: « To τρίτο τρίμηνο του 2017 θα μπορούμε να υπολογίσουμε την πορεία του Stelvio στις μεγάλες αγορές»

Mείνετε συντονισμένοι στο AutoTρίτη για να μάθετε την δοκιμή μας στην Αlfa Romeo Stelvio SUV, μάθετε τις τιμές του και την δοκιμή μας στην 2λιτρη Giulia των 200 ίππων.