Η εικόνα που βρέθηκε στο δρόμο η Vanquish Zagato Shooting Brake.

Η επίσημη εικόνα της Aston Martin.

Στο δρόμο η Vanquish Zagato Shooting Brake

2.638 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2018)

Η Aston Martin βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στην Vanquish Zagato Shooting Brake η οποία πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της στον αυτοκινητόδρομο M25 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο όπως είναι φυσικό η εμφάνιση του μοντέλου κατά τη διάρκεια των δοκιμών της δεν μπορούσε να είναι αδιάφορη στα βλέμματα των άλλων οδηγών με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να απαθανατίσει το αυτοκίνητο κατά το πέρασμά του και στη συνέχεια να ανεβάσει την φωτογραφία στο διαδίκτυο.
 
Η βρετανική εταιρεία έχει καταστήσει σαφές από τον περασμένο Οκτώβριο ότι το μοντέλο θα προστεθεί στις Coupe, Volante και Speedster, ωστόσο η έκδοση Shooting Brake που θα βασίζεται στη Vanquish S θα υποστεί κάποιες αλλαγές. Μέρος των αλλαγών αυτών θα είναι μία νέα μπροστινή μάσκα που θα τονίζεται από κυκλικά φώτα ημέρας, ενώ ανασχεδιασμένο θα είναι και το πίσω μέρος που θα την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.
Σε αντίθεση με το αυτοκίνητο που εμφανίζεται στις επίσημες εικόνες, αυτό το πρωτότυπο δεν διαθέτει γυαλιστερή οροφή από ανθρακονήματα. Στην πραγματικότητα, το εξωτερικό μέρος φαίνεται να είναι βαμμένο αποκλειστικά σε ματ κόκκινο χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του πίσω διαχύτη και των πλευρικών αεραγωγών. Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται τόσο εντυπωσιακό, ωστόσο ο σχηματισμός του είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό.
 
Όπως και με τις Coupe, Volante και Speedster, η Shooting Brake τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα της Vanquish S ο οποίος έχει την ισχύ 592 ίππων. Τέλος να σημειώσουμε πως η Aston Martin θα κατασκευάσει μόλις 99 μονάδες όπως και στις εκδόσεις Coupe και Volante με εξαίρεση τη Speedster που θα δει μόνο 28 αυτοκίνητα να βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής.

AUTOFIT PASXA
4green