Στο δρόμο η νέα Mercedes-AMG A45.

Στο δρόμο η νέα Mercedes-AMG A45 (+vid)

4.714 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2018)

Παρόλο που βρισκόμαστε στην αναμονή για την επίσημη αποκάλυψη της νέας Mercedes-AMG A35, οι μηχανικοί του ισχυρού τμήματος στο Affalterbach φαίνεται πως παράλληλα προετοιμάζουν και τη νέα A45, η οποία έκανε την εμφάνισή της στο δρόμο.

Το νέο ισχυρό γερμανικό μοντέλο, το οποίο πιστεύεται πως κατά τον ερχομό του θα αλλάξει και ονομασία αντικαθιστώντας το A45 με το A50, εμφανίστηκε στους γερμανικούς δρόμους έχοντας λιγότερο καμουφλάζ από ότι το είχαμε συνηθίσει σε παλαιότερες εμφανίσεις του, με τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης να τραβούν και πάλι το ενδιαφέρον.
 
Από κει και πέρα τόσο το καμουφλάζ όσο και η κακή γωνία λήψης δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε πολλά και ασφαλή συμπεράσματα για το εμπρόσθιο μέρος, ωστόσο πιστεύουμε πως στην πρόσοψη της νέας A45 κρύβεται η μάσκα Panamericana που προορίζεται για τα κορυφαία και ισχυρά μοντέλα της AMG.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα κάτω από το καπό αναμένεται να πάρει θέσει ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας που θα δώσει την ισχύ περισσοτέρων από 400 ίππων με την κίνηση να στέλνεται και στους τέσσερις τροχούς, χάρη στο σύστημα 4Matic. Επιπλέον πολύ πιθανή είναι και η έλευση μιας υβριδικής έκδοσης που θα είναι ακόμα πιο ισχυρή.
Τέλος να σημειώσουμε πως η επίσημη αποκάλυψη της νέας A45 θα γίνει μέχρι το τέλος της δεκαετίας και ύστερα από αυτή της νέας A35 που θα λάβει χώρα στο δεύτερο μισό του 2018 ή στις αρχές του 2019.
 
Δείτε το βίντεο  
 

NEO TRAFIC
skoda