Φωτογραφία που τράβηξε άλλος οδηγός.

Στο δρόμο μόνο με τις ζάντες!

2.703 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

Για 10 λεπτά, cabrio BMW βρισκόταν σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας χωρίς ελαστικά προκαλώντας ζημιές στο οδικό δίκτυο και τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν κοντά του.

Πρωτοφανής ήταν η κίνηση ενός τύπου στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όταν δεν δίστασε να πάρει την χωρίς λάστιχα BMW του και να βγει στον τοπικό αυτοκινητόδρομο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν το αυτοκίνητο ήταν δικό του ή το είχε κλέψει από κάποιον άτυχο ιδιοκτήτη.
 
Η BMW συνέχιζε να κινείται για περίπου 10 λεπτά αλλά η ξέφρενη πορεία της σταμάτησε όταν έγινε επέμβαση των αστυνομικών Αρχών, ύστερα από μια σειρά από τηλεφωνήματα που έγιναν από τους άλλους οδηγούς. Αν και αρχικά, συνελήφθη, δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες στον οδηγό  γιατί αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο για να αποδειχθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή αν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είπαν για το γεγονός: «O oδηγός αντιστάθηκε και ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ουσιών όταν σταματήθηκε από τις Αρχές για αυτό και χρησιμοποιήθηκε taser. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.»
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto