4 φωτογραφίες »

Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα autoevolution.

Στο δρόμο το ανανεωμένο Ford Fiesta

24.612 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2021)

Το ανανεωμένο Ford Fiesta εξελίσσεται για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και εικόνες που παρουσιάζουν πρωτότυπα κατά τη διάρκεια δοκιμών έκαναν την εμφάνισή τους.

Η έβδομη γενιά του Ford Fiesta μπήκε στην παραγωγή πριν από τέσσερα χρόνια περίπου και έτσι η εταιρεία συνεχίζει τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του best-seller μοντέλου της. Μάλιστα τα δοκιμαστικά πρωτότυπα βρίσκεται ήδη στις επάλξεις, αφού οι μηχανικοί της εταιρείας συνεχίζουν την εξέλιξή του ανανεωμένου Fiesta.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Δύο από αυτά εντοπίστηκαν από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς, με το ένα, αυτό με την γκρι απόχρωση να πρόκειται για την έκδοση ST-Line. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις αυτό που παρατηρούμε είναι οι μικρές αλλαγές που έχουν συμβεί, οι πλειονότητα των οποίων εντοπίζονται στο εμπρόσθιο μέρος. Εκεί, οι διαφοροποιήσεις περιστρέφονται γύρω από τα φωτιστικά σώματα και τον προφυλακτήρα. Το πίσω μέρος φαίνεται πως έχει μείνει αναλλοίωτο με εξαίρεση το πάνω μέρος των φωτιστικών σωμάτων.   
 
Εικόνες από το εσωτερικό δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως μικρές αλλαγές αναμένουμε και στην καμπίνα. Η αναβάθμιση του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, αλλά και επιπλέον επιλογές στην ταπετσαρία θα είναι πιθανότατα δύο από αυτές. Στον αντίποδα τα μηχανικά σύνολα, βενζίνης και mild hybrid, 1,0 λτ. που εξοπλίζουν το τρέχον Ford Fiesta θα συνεχίσουν να δίνουν το παρών και στο ανανεωμένο μοντέλο με ιπποδυνάμεις από 125 έως και 155 ίππους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto