• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ταξιδεύουμε μέχρι την Βαρκελώνη για να οδηγήσουμε το νέο χάτσμπακ μικρομεσαίο της Nissan.

Το νέο Nissan Pulsar, το «Golf» της ιαπωνικής εταιρείας, αναμένεται στη χώρα μας τον Οκτώβριο.

Στο νέο auto Τρίτη: Οδηγούμε το νέο Nissan Pulsar

5.619 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/9/2014

Η Nissan με το Pulsar επιστρέφει στα χάτσμπακ μικρομεσαία και εμείς, στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, οδηγούμε το νέο ιαπωνικό μοντέλο και σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά του! Επίσης, σας παρουσιάζουμε 5 top επιλογές από όλες τις κατηγορίες, με super τιμή και πολύ χαμηλή κατανάλωση.

 
Το νέο Nissan Pulsar, το «Golf» της ιαπωνικής εταιρείας, αναμένεται στη χώρα μας τον Οκτώβριο και εμείς, ταξιδεύουμε μέχρι την Βαρκελώνη για να οδηγήσουμε το νέο χάτσμπακ μικρομεσαίο. Ανετο, με μεγάλους χώρους και τεχνολογία αιχμής, το Pulsar θα αποτελέσει μαζί με το Qashqai ένα δίδυμο κορυφής για τη Nissan στη μικρομεσαία κατηγορία. Εμείς, σας αποκαλύπτουμε από σήμερα, όλα τα μυστικά του νέου μοντέλου.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη φιλοξενούμε επίσης ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα, το οποίο αφορά σε 5 top επιλογές της αγοράς, οι οποίες, με τη χαμηλή τους τιμή και την περιορισμένη κατανάλωση, έρχονται να αναδειχθούν σε «Best Buy» Cars. Ανάμεσά τους, περιλαμβάνονται το νέο Toyota Aygo, το Ford Fiesta, το SEAT Toledo, το Ford Focus, αλλά και το Nissan Qashqai.

Η Opel έχει έτοιμο το πρώτο μίνι crossover στην ιστορία της, το νέο ADAM ROCKS. Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στο μοδάτο Opel ADAM, έχει ακόμη πιο νεανική σχεδίαση και υψηλότερη απόσταση από το έδαφος. Εμείς, ταξιδεύουμε μέχρι τη Ρίγα της Λετονίας και το οδηγούμε 1 περίπου μήνα πριν έλθει στην αγορά.

Από το νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πρώτες, αποκλειστικές δοκιμές νέων μοντέλων. Έτσι, παίρνουμε στα χέρια μας το ανανεωμένο Mini Countryman, στη super έκδοση Cooper S ALL4 Auto και διαπιστώνουμε κατά πόσο ο βελτιωμένος κινητήρας (190 ίπποι, χαμηλότερη κατανάλωση), μπορεί να κάνει και στην πράξη όλα όσα υπόσχεται. Επιπλέον αυτού, δοκιμάζουμε και την ανανεωμένη γενιά της BMW X3 στη diesel τετρακίνητη έκδοση xDrive20d, ώστε να εξετάσουμε τα οφέλη που προσδίδει στο πολυτελές SUV, ο αναβαθμισμένος diesel κινητήρας του.